Demise vant Telenorligaen Våren 2018 - Counter-Strike: GO

Demise valset over all motstand og sikret seriemesterskapet

Ingen kunne stoppe Kristian «akEz» Kornbakk og Demise, men Entelechy skulle ikke gi seg uten kamp.

Demise er seriemester våren 2018.
Eivind Von Døhlen

Demise plukker opp sitt første seriemesterskap på to år etter å ha nedsablet Kingpins 2-0 i semifinalen før deretter å sikre tittelen med samme sifre mot overraskelseslaget Entelechy.

Med sifrene 16-12 og 16-8 er Demise seriemester for første gang siden våren 2016.

Du kan se finalen i Counter-Strike: GO mellom Demise og Entelechy i opptak hos Nettavisen her »

– Laginnsatsen var helt perfekt

Turnerings- og ligaansvarlig Erling Rostvåg huker tak i Kristian «akEz» Kornbakk etter at tittelen er sikret. Kornbakk føler laget gjerne slapp seg utover på første kart.

Demise åpnet sterkt på begge kartene mot Entelechy.
Eivind Von Døhlen

– I starten av første map føler vi at vi har stålkontroll, før vi fallet litt ned og tar litt lett på det. Vi slipper Entelechy inn i kampen, men sikrer det til slutt.

Kornbakk er likevel fornøyd med karakteren Demise viste utover i kampen. Han trekker frem lagkamerat Mikal «enix» Øiestad som den beste spilleren på kart nummer to.

– På andre kart gjør vi ikke samme feil og Mikal «enix» Øiestad storspilte på siste kart.

Kornbakk blir til slutt spurt om stemningen innad i laget. Kornbakk svarer på følgende måte:

– Laginnsatsen var helt perfekt gjennom hele helgen, avslutter en strålende fornøyd Kornbakk.

Ole Saidonz Christensen var en viktig brikke for at Entelechy holdt seg inne i kampen.
Eivind Von D

Slik var kampen

DISSE SPILLER FOR DEMISE

Vis mer

Mikal «enix» Øiestad
Michael «wwww» Sandvik
Kristian «akEz» Kornbakk
Even «nafu» Leirvik
Kristian «kriz» Sandvær

Les også
Alt klart for neste fase i prestisjetunge PUBG Europe League

Etter at lagene hadde gjort opp hvilke kart som skulle spilles, ble det klart at Telenorligaen skulle avgjøres på henholdsvis Overpass, Cache og eventuelt Inferno.

Demise festet raskt grep om kampen og tok første pistolrunde og de påfølgende «eco-rundene». Entelechy hadde ikke svar på Demises svært aggresive spillestil som gikk raskt opp i en 8-0 ledelse. Til slutt fikk Entelechy hull på byllen anført Christoffer «hEllberg» Andersen som «clutchet» en én mot to situasjon.

DISSE SPILLER FOR ENTELECHY

Vis mer

Ole «Saidonz» Christensen
Jonathan «Zame» Nyhagen
Henrik «Cryptik» Asphaug
Christoffer «hEllberg» Andersen
Mikael «mikki» Gaup

Entelechy prøvde å klyve inn i kampen, men etter å ha tatt sin andre runde sa det fullstendig stopp. Kristian «akEz» Kornbakk storspilte nok en gang og toppet igjen statistikken for Demise ved halvspilt. På toppen av det hele kronet han 13-2-halvdelen med en «ace» i den tolvte runden.

Entelechy plukket likevel opp pistolrunden etter at lagene hadde byttet side og Entelechy startet å kjempe seg inn i kampen. Flere spillere på Entelechy tok steget inn i kampen som opparbeidet seg selvtillit og momentum. Ole «Saidonz» Christensen vartet opp med tidvis storspill mot stjernene fra Demise.

Jonathan Zame Nyhagen var skuffet over sin egen prestasjon etter første kart.
Eivind von Døhlen

Og med Entelechys snuoperasjon ble det plutselig spenning i kampen. På et tidspunkt hadde debutantene i 1. divisjon hentet kampen inn til 14-12. Men da skulle Demise fjerne all tvil, selvfølgelig anført av Kornbakk. Det skulle vise seg å være det og Demise sikret første kart 16-12. Even «nafu» Leirvik sikret seieren etter å ha vunnet en ekstremt viktig én mot én situasjon mot Mikael «mikki» Gaup.

I kjent stil åpner Demise sterkt på andre kart Cache også. På stillingen 8-2 tar «Saidonz» og Entelechy en timeout. Det resulterer i at Entelechy endelig sikrer seg en runde, før Demise igjen fester et ytterligere grep om halvdelen og går opp til 10-3.

Kristian Akez Kornbakk spilte igjen en stor kamp.
Eivind Von Døhlen

Entelechy tar etter det de to siste rundene og pynter på stillingen ved halvspilt. Men Demise med Mikal «enix» Øiestad i spissen er i fyr og flamme om dagen.

Entelechy plukker om pistolrunden etter at lagene har byttet side, men Demise responderer umiddelbart og tar et ytterligere steg mot pokalen ved å snu den påfølgende runden. Demise går dermed raskt opp i en 13-6 ledelse før Entelechy tar en runde. Runden skal vise seg å være svært viktig runde som sender Demise ut i en økonomirunde.

Men økonomirunden preger ikke Demise nevneverdig som går opp i en 14-8 ledelse. Entelechy velger å kjøpe opp med de midlene de har, men det skulle vise seg å ikke være nok. Demise sikrer seriemesterskapet med 16-8 på andre kart.

Intervjuer med finalistene blir publisert i morgen.

Siste fra forsiden