Den menneskelige revolusjonen

Deus Ex: Human Revolution vil fortelle forhistorien til det første Deus Ex.

Actionrollespillet/skytespillet Deus Ex fra år 2000 fremkaller gode minner hos mange. Dessverre gikk skaperne hos Ion Storm dukken noen år etter at de hadde sluppet den ikke like populære oppfølgeren Deus Ex: Invisible War.

Anmeldelse: Deus Ex: Invisible War

Deus Ex 3, eller Deus Ex: Human Revolution som det nå heter, er likevel på vei. Spillet utvikles av det ferske studioet Eidos-Montréal, som også er i gang med fjerde utgave av Thief-serien.

I et intervju IGN har gjort med skaperne under GDC har en rekke detaljer om spillet kommet frem. Spillet settes til 2027, 25 år før det første Deus Ex, i en verden der mekaniske implantater har revolusjonert menneskeheten, og de største konfliktene oppstår mellom de ikke-modifiserte menneskene og de med implantater.

Hovedpersonen i spillet er Adam Jensen, en mann som jobber i bioteknologi-industrien, og mer eller mindre ufrivillig har fått en masse implantater, inkluderte militære sådanne, etter å ha blitt livstruende skadet.

Utviklerne legger vekt på at de bygger på de første Deus Ex-spillene, og at de har lyst til å være tro til denne arven. Dermed skal man ha stor frihet i å utvikle rollefiguren slik man selv vil, og løse spillets situasjoner på ulike måter. Spillet skal heller ikke ha noen form for flerspillerinnhold.

Spillet er planlagt utgitt til PC, Xbox 360 og Playstation 3. Utviklerne planlegger å vise mer av spillet på sommerens E3-messe, men enn så lenge kan du kose deg med den offisielle traileren fra GDC:Les også: Ion Storm stenger dørene

Les også: Thief 4 endelig kunngjort

Siste fra forsiden