Apex Legends - sesong to

Den neste Apex Legends-sesongen vil by på flere utfordringer og mer kosmetikk

Før den tid lokker Respawn med midlertidig matchmaking for toppspillere.

EA

8. juni vil EA og Respawn offisielt avduke den neste sesongen for Apex Legends. Blant annet kan vi forvente en ny figur og endringer til kartet, men utvikleren lover også nye incentiver til å spille.

Apex Legends' første Battle Pass ble kritisert for å ikke tilby nok innhold.
EA

Mer å gjøre

I en oppdatering på spillets nettsider slapp Respawn denne uken en smakebit på sesong to. Teamet har fått med seg klagene rundt mangel på innhold i den første sesongen, noe det har prøvd å forbedre denne gangen.

Blant annet lover teamet daglige og ukentlige utfordringer med muligheter for å tjene bonuserfaringspoeng, ikke ulikt de man finner i for eksempel Fortnite og PUBG. I Apex Legends er målet at utfordringene åpner for interessant variasjon fra kamp til kamp, uten å gjøre radikale endringer til måten man spiller til vanlig.

For de som kjøper sesongens Battle Pass blir det ytterligere tre legendariske kosmetiske gjenstander å låse opp, som øker totalen for hele passet til seks. Respawn har også fjernet merker og statistikkmålere fra Battle Pass-belønningene, for å by på mer innhold som spillerne faktisk ønsker seg.

Nytt innhold allerede neste uke

Alle med Battle Pass for sesong en kan låse opp disse gjenstandene under The Legendary Hunt.
EA

Allerede før vi kommer til sesong to, vil Apex Legends by på en runde med nytt innhold. Det kommer i form av The Legendary Hunt, et to uker langt arrangement hvor spillere kan tjene mer erfaringspoeng, låse opp nye kostmetiske gjenstander og melde seg på til kamper mot Apex' beste.

Sistnevnte er kanskje det mest spennende punktet på agendaen for The Legendary Hunt, da spillere lenge har bedt om en mer konkurransedreven modus. Apex Elite Queue er ikke basert på noen offisielle ledertavler, men deltakelse krever at du konsekvent er i stand til å levere solide prestasjoner.

Lag som ender blant de fem beste i en kamp får muligheten til å melde seg på en Apex Elite-kamp mot andre topp fem-lag. Havner du på topp fem igjen får du fortsette, mens resten av lagene må gå tilbake til standard matchmaking.

Hva kosmetikken angår får spillere låse opp nye antrekk ved å utføre bestemte utfordringer i løpet av arrangementet. De med Battle Pass kan plukke opp ytterligere to gjenstander, ett for R-301 og ett for Wraith.

Du kan lese mer om The Legendary Hunt på Apex Legends' nettsider.

Siste fra forsiden