Fortnite

Den neste Fortnite-sesongen begynner litt senere enn ventet

Season X ble plutselig forlenget med en uke.

Epic Games

6. oktober var den ventede startdatoen for Fortnites ellevte sesong, men slik skal det likevel ikke gå. I en melding på sine nettsider forteller Epic Games at den nåværende sesongen – Season X – forlenges med en uke, altså til 13. oktober.

Fortnites tiende sesong vil kanskje huskes best for de omdiskuterte robotdraktene.
Epic Games

Akkurat hvorfor spillere må vente er uvisst, da utvikleren ikke gir noen grunn for utsettelsen. I stedet byr Epic på en ny oppdatering, kalt V10.40.1, med diverse utfordringer for spillere å bryne seg på.

Fra 8. til 13. oktober kan Fortnite-fans gå i gang med Season X's Overtime Mission. Epic har ikke fortalt hva disse går ut på, men utvikleren lover diverse kosmetikk samt rikelig med erfaringspoeng for alle som får jobben unnagjort.

Introduserer «bots»

Foreløpig vet vi lite om temaet til Fortnites ellevte sesong, men utviklerteamet har avslørt deler av innholdet som er på vei. Blant annet skal spillet introdusere datastyrte motstandere, eller såkalte «bots», til battle royale-opplevelsen.

Når startskuddet for sesongen går vil fiendene du møter i kamp bestå av noen ekte spillere og noen bots. Hvor mange datastyrte motstandere du møter kommer an på ferdighetsnivået ditt, og jo flinkere du blir jo flere ekte spillere vil du måtte kjempe mot.

Apex Legends har dratt i gang en ny sesong.
Spillet skilter blant annet med en ny helt og et helt nytt kart »

Siste fra forsiden