Den neste Resident Evil-filmen virker å være inspirert av det første spillet

I Resident Evil: Vendetta skal noe av handlingen foregå i et isolert hus.

Capcom

Under Tokyo Games Show viste Capcom og Marza Animation Planet nye bilder til animasjonsfilmen Resident Evil: Vendetta. Filmen ble først lagt frem tidligere i år, men nå har litt mer informasjon om prosjektet dukket opp.

Leon dukker visst opp.
4Gamer, Capcom

I Resident Evil: Vendetta, eller BioHazard: Vendetta som filmen heter i Japan, dukker Leon S. Kennedy fra Resident Evil 2, Chris Redfield fra Resident Evil 1, og Rebecca Chambers fra Resident Evil 1 opp. I Tokyo Games Show-presentasjonen fikk vi se bilder av de to førstnevnte, som du kan se her i artikkelen.

Utenom at disse figurene skal være med, vet vi ikke så mye om hva som faktisk skjer i filmen. Noe av det eneste vi vet er at filmen i hvert fall delvis skal skje i et isolert hus, som vi kan se av filmplakaten. For de som har spilt det første Resident Evil-spillet – der hele handlingen foregår i et forlatt herskapshus – frembringer nok det noen assosiasjoner.

Og Chris.
4Gamer, Capcom

Resident Evil: Vendetta slippes våren 2017 i Japan. Det er ikke kjent om filmen kommer til vesten. The Grudge-skaper Takashi Shimizu står oppført som produsent, mens den forholdsvis lite kjente regissøren Takanori Tsujimoto sitter i registolen. Hiroyuki Kobayashi, som har jobbet i Capcom i en årrekke, men som nå jobber med å passe på TV- og filmproduksjoner, skal også ha et øye på filmen.

Resident Evil: Vendetta blir den tredje animerte filmen i serien, etter Resident Evil: Degeneration i 2008 og Resident Evil: Damnation i 2012. I tillegg har skrekkspillserien fungert som et grunnlag for en filmserie med ekte skuespillere. Denne teller nå seks filmer.

Skrekkserien har også et spill på vei.
Her kan du lese alt vi har skrevet om Resident Evil 7 »

Siste fra forsiden