Minecraft - The Wild

Den neste store Minecraft-oppdateringen har fått dato

The Wild Update rulles ut neste uke.

Microsoft

Den første store Minecraft-oppdateringen for 2022 har fått sin lanseringsdato. Via spillets nettsider avslørte Microsoft nylig at The Wild Update – som den heter – kommer 7. juni.

The Wild-oppdateringen introduserer to nye typer natur, såkalte biomes, å utforske. Mangrove Swamp er – som navnet tilsier – stappfull av sumper og mangrover. Sistnevnte kan kuttes ned for å skaffe seg nytt treverk å bygge med, mens i sumpene kan man grave opp gjørme.

Deep Dark byr på langt mer uhyggelige omgivelser å boltre seg i. Disse nye stedene finner man ved å grave seg dypere ned i huler. I Deep Dark kan man grave frem nye sculk-blokker, og støte på en ny fiende kalt Warden om man ikke er forsiktig.

– For de som ønsker å takle en utfordring ulikt noen annen de har sett før, kan du finne denne skapningen i Deep Dark. Sniking er nøkkelen til å komme seg ut i god behold, så vær forsiktig, skriver Minecraft-utvikleren om Warden.

To andre skapninger kommer også inn i spillet. Den første av disse heter allay, en blå flyvegreie som hjelper spillere å sanke gjenstander. I tillegg kommer frosker til Minecraft for første gang. Disse dukker opp i tre varianter, som rumpetroll, babyfrosker og vanlige frosker.

LES OGSÅ: I det neste eventyret fra Machinarium-skaperen skal du styrte en maktsyk leder »

Siste fra forsiden