Den norske Soulcalibur V-finalisten er klar

Se hvem som kjempet seg frem til seier i gårsdagens kvalifisering.

Onsdag kveld var det klart for norsk kvalifisering til europamesterskapet i Soulcalibur V. 16 spillere hadde meldt seg på i håp om å karre seg videre til finalen i London i mars.

Dessverre var det bare 9 som møtte opp, så det ble en del «walkover» i første runde. Dette la imidlertid ingen demper på stemningen, og det var tydelig at det er et stort behov for flere spillturneringer i Norge.

Overlegen vinner

Da kvelden nærmet seg slutten var det spillerne «Thanner» og «Killer K9999» som barket sammen i finalen. Den avgjørende kampen skulle spilles som best av fem, men det hele var avgjort da «Killer K9999» stod med tre strake seire. Han er dermed videre til europafinalen 17. mars, mens «Thanner» får premie for andreplass.

Bronsefinalen ble et oppgjør mellom «Shinnuki» og «no_terran». Her trakk «Shinnuki» det lengste strået, og stikker dermed av med en respektabel tredjeplass.

Pallen ser dermed slik ut:

1. plass («Killer K9999»): Finalebillett + Tritton AXPRO-hodetelefoner.
2. plass («Thanner»): Tritton AX180-hodetelefoner
3. plass («Shinnuki»): Madcatz FPS Pro Controller

Få komplett resultatoversikt her

Vi ønsker vinneren lykke til i europafinalen, og vil samtidig rette en stor takk til Round1KO.com for dommerhjelp, samt en takk til «Zeipher» som gjorde det mulig å se finalen live.

Her kan du se et uredigert opptak av finalen:

Dette ble også en veldig fin test av vårt splitter nye turneringssystem, og vi ser frem til å annonsere langt større turneringer i tiden som kommer.

Les også
Nordavind og Dignitas klare for lukket kvalifisering til ESL Rio Minor

Les også: Er du klar for årets Gamer's Paradise?

Siste fra forsiden