Cyberpunk 2077

Den seneste Cyberpunk 2077-oppdateringen har feil som hindrer videre fremgang i spillet

Nye problemer på gang, men utvikleren lover fiks.

CD Projekt RED

CD Projekt RED har jobbet hardt med å fikse på de mange ankepunktene spillere har hatt, men noen ganger kan også dette arbeidet muligens gå litt fort i svingene. Nå meldes det at den siste oppdateringen har en såkalt «game breaking»-feil.

Eurogamer rapporterer at spillere begynte å melde om den nye feilen, som altså hindrer videre fremgang i spillet, etter 1.1-oppdateringen som ble sluppet nylig.

Feilen inntreffer under et oppdrag ved navn «Down on the Street», som er den del av hovedhistorielinjen i spillet og derfor ikke kan hoppes over.

CD Projekt RED

Jobber med fiks

Under oppdraget blir spillere sittende fast i en dialog med en figur som simpelthen forblir tyst og dermed hindrer spilleren i å fortsette oppdraget.

CD Projekt RED har erkjent problemet og opplyser at de jobber med en fiks som skal slippes «så snart som mulig», uten at det er angitt noe tidspunkt. I mellomtiden foreslår utvikleren en mulig omvei rundt problemet som du kan finne på denne siden, men denne løsningen forutsetter at man har en tidligere lagring man kan bruke.

1.1-oppdateringen ble sluppet den 22. januar og følger oppdateringene 1.04, 1.05 og 1.06, hvorav samtlige har inneholdt tekniske forbedringer, men også en god del oppdragsrelaterte reparasjoner.

En kommende 1.2-oppdatering er også på vei, og utvikleren har sagt at dette blir den største hittil.

Til tross for feil selger Cyberpunk 2077 svært godt: Spillet ble faktisk den største digitale lanseringen noensinne »

Siste fra forsiden