Ny oppdatering til Counter-Strike: GO

Denne trappa er en av mange nyheter på Mirage

Valves gav oss både etterlengtede og overraskende endringer i Counter-Strike i natt.

Valve

Natt til onsdag kom en ny oppdatering til Counter-Strike: Global Offensive. De mest etterspurte og interessante endringene kom i form av våpenjusteringer. Automatpistolen CZ75 gjør nå mindre skade, noe som gjør at den ikke lenger dreper med ett skudd i hodet mot spillere med hjelm. En annen velkommen endring er at den lyddempende M4-riflen har fått 20 ekstra kuler å rutte med i tillegg til de 60 den hadde fra før.

CZ75 er nå svakere enn før.
Valve

I denne oppdateringen dukket det også opp en del nye tekstlinjer som refererer til Panorama, det nye brukergrensesnittet til spillet som ble lovt i 2017. Mange tror denne oppdateringen er like rundt hjørnet. Panorama UI, som Valve kaller det, brukes også i Dota 2.

Mirage oppdatert

En noe overraskende endring kom i form av Mirage. Her har Valve endret på mye ved å gjøre små grep. Blant annet har rampen opp i B-leilighetene blitt endret til en trapp, og mange dører, kasser og andre elementer har blitt lysere, noe som gjør at det er enklere å se en fiende. De fjernet også «skyboxen», noe som gjør at man kan kaste granater hvor man vil over alle bygningene.

Under finner du bilder av endringene tatt av Reddit-brukeren AirplaneReference.

Endringene i «connector»

En ny kant i «palace» gjør at man enklere kan kaste granater ut på A.

Døren og lampen i «A-ramp» er borte.

Taket under «window» i midten er også borte.

Rampen opp til leilighetene i B er erstattet med en trapp.

Stigen opp til leilighetene i B er erstattet med bokser.

Siste fra forsiden