– Dere vil bli begeistret

Noe stort er i gjære

Blizzards Rob Pardo sier at et nytt spill skal annonseres denne helgen.

Spillfora har stått på hodet den siste uken etter at Blizzard plutselig isla forsiden av nettstedet sitt. De siste dagene har isen begynt å sprekke opp, og teoriene om hva som egentlig er under isen er mange.

Noen sier det er et helt nytt Blizzard-spill, mens andre er klare på at det må være en oppfølger til Diablo II. Enkelte hevder også at det er Blizzard som vil lage oppstyr om sin Worldwide Invitational-messe som går av stabelen i Paris i helga, og at det bare er Starcraft II eller World of Warcraft-utvidelsen Wrath of the Lich King som befinner seg under isen.

Skjermbilde fra World of Warcraft: Wrath of the Lich King.

Det pågår en spillutviklerkonferanse i den franske hovedstaden i disse dager, og der deltar blant annet Blizzards Rob Pardo.

På spørsmål om selskapet vil annonsere et nytt spill på sin egen messe i helgen, svarte Pardo ifølge Eurogamer:

– Vil du at jeg skal annonsere spillet før vår annonsering? Ikke ta det ille opp, men jeg tror det er omlag 300 mennesker her, og jeg kommer til å bli revet i filler av 8000 [på Worldwide Invitational] hvis jeg avslører noe her. Det kommer til å bli veldig spennende, og jeg tror alle her vil bli veldig begeistret over annonseringen.

Dette kan vel ikke sies å være annet enn en bekreftelse på at det faktisk befinner seg noe under den isen. Gamer.no er til stede på Worldwide Invitational, og kommer med full dekning av det som måtte skje der.

Siste fra forsiden