Derfor kan du ikke skifte navn på PlayStation Network

Vil prøve å stoppe ugangskråkene.

Med ny konsoll blir det for mange veldig tydelig at det gamle nicket ikke er særlig godt lenger.
Sony

I flere år har det vært slik at det er praktisk talt umulig å endre navn på PlayStation Network-kontoen. For de som har endra smak i hva man ønsker å bli kalt på nettet har dette vært en utfordring – GamerGyzx0x0 lyder liksom ikke så bra når man har bikka 25 (eller 20, for den saks skyld).

Til IGN har Sonys Amerika-sjef Shawn Layden nå forklart hvorfor det er slik at man må forholde seg til navnet man kludret ned første gang.

Sonys PR-bilde-navn var ikke så uheldig, da, men ganske kjedelig.

– Vi vil ikke at det skal vli slik at du kan gå inn, plage en drøss med folk i Far Cry, for så å skifte avatar og brukernavn og gå inn i Call of Duty for å gjøre det samme. Vi vil stoppe slikt, sier han.

Greit nok det, men det er litt frustrerende når konkurrenten Xbox Live lar sine spillere endre brukernavn. Der må man riktig nok punge ut en liten sum, noe som forhåpentligvis gjør at terskelen for navnebytte er litt høyere enn uten. At Sony velger å ikke gjøre dette er synd for alle som blir litt flaue hver gang noen spør de om hva de heter på PlayStation Network.

Problemstillingen er nok kjent for mange som spiller på PC: Det er lett å bare lage seg en konto i League of Legends eller Dota 2 og lage kvalm. Stenges man ut kan man bare lage en ny en kostnadsfritt.

Nå slår Riot Games dog veldig hardt ned på de verste kranglefantene.
Er du en dust i League of Legends kan du nå bli utestengt umiddelbart »

Siste fra forsiden