Destiny 2 Niobe Labs-puslespill

Destiny 2-puslespill ble for vanskelig for spillerne – utvikleren måtte gi opp

– Ikke ideelt, innrømmer Bungie.

Bungie

Tidligere denne uken rullet Bungie ut en ny oppdatering til Destiny 2, med ferskt innhold å bryne seg på. For å låse det opp måtte spillere imidlertid løse et puslespill først, og oppgaven ble rett og slett for vanskelig.

Etter å ha stanget hodet mot veggen i 24 timer fikk spillere nok.
Bungie

Etter over ett døgn med forsøk hadde ingen klart å knekke den magiske koden, og etter klager fra fansen måtte utvikleren kaste inn håndkledet. På sine nettsider kunngjorde Bungie at puslespillet ikke lenger ville være et krav, og at innholdet nå er låst opp for alle spillere med sesongpass.

– Mens det å slå seg sammen for å løse en gåte kan være moro, har det å bruke dette puslespillet som en port mellom dere og det nye innholdet ikke vært ideelt. Derfor kobler vi puslespillet fra den siste delen av Black Armory-innholdet.

Puslespillet vil fortsatt være tilgjengelig for alle som fortsatt er sultne på å løse det. De som lykkes vil belønnes med en ny Ghost-medhjelper og et spesielt merke som bevis på at de klarte utfordringen.

Destiny 2-spiller «xGladd» har jobbet med oppgaven i flere dager i strekk – foreløpig uten hell. De som er interesserte i fremgangen kan følge maratonforsøket via hans Twitch-kanal.

Oppdatering 12. januar: Etter en voldsom fellesinnsats fra flere Destiny 2-spillere kom «xGladd» omsider frem til løsningen i helgen. I en fersk YouTube-video kan du se hvordan han løste det syvende steget i det svært kompliserte Niobe Labs-puslespillet.

Bungie har tatt over rettighetene til Destiny.
Utvikleren har brutt samarbeidet med Activision »

Siste fra forsiden