Counter-Strike: GO / Telenorligaen

– Det blir en spesiell kamp for meg

Martin «FuruaN» Johansen skal spille mot gamleklubben.

Gamer.no og privat

Denne uken bikker vi halvspilt sesong i Telenorligaen, og nå begynner tabellen å forme seg. For ikke lenge siden måtte ligaen gi slipp på Panters etter regelbrudd, så nå er det syv lag som kjemper om sluttspill, og om å holde seg unna nedrykksstreken. Oslo Lions er sammen med Recess.no de mest utsatte slik tabellen ser ut i dag.

Gamer.no

Møter gamleklubben

DETTE ER DEMISE

Vis mer

Tommy «TommyM» Monsen
Kristian «kriz» Sandvær
Boye «Slickb» Telstad
Andreas «b4t» Bergevik
Michael «haggis» Hagland

DETTE ER RECESS.NO

Erik «Nixxor» Moen
Simon «simma» Øvrevik
Håvard «krtoi» Øien
Per Stian «siigN» Venås
Martin «FuruaN» Johansen

Ukens oppgjør blir et spesielt møte for laglederen i Recess.no, Martin «FuruaN» Johansen. Laglederen møter nemlig den gamle klubben sin, Demise, der han tidligere var leder for andrelaget. Nå har han muligheten til å passere klubben på tabellen.

– Det blir veldig spesielt å spille mot Demise for min del. I nåværende lagoppstilling er det bare meg og Erik «Nixxor» Moen som spilte under Demise i fjor. Selv om jeg og Jørgen «Copaface» Larsen, som driver Demise, har et godt forhold, så må det legges til side. Det er viktig å ta alle poengene, forteller Johansen til Gamer.no.

Sesongen har vært tøff for Recess.no, med mye tøff motstand så langt i sesongen. Laget har hentet ett poeng etter tre runder, mot BX3 tidlig i sesongen.

– Jeg føler ikke starten på sesongen har vært så tung. Vi sitter kanskje bare med totalt 1 poeng, men vi har spilt jevnt med alle på flere kart. I tillegg har vi spilt mot de antatt beste lagene i ligaen. Situasjonen er optimal, da vi kun trenger å ta poeng mot de resterende tre lagene for å overleve, eller eventuelt nå sluttspill. Jeg tviler på at noen av de andre bunnlagene vil ta poeng mot topp tre i ligaen.

Vil bevise at de fortjener Demise-plassen

I fjor var det Demise som vant Telenorligaen, da med en helt annen lagoppstilling, men det skal ikke stå på ambisjonsnivået til de nye herrene i klubben. Tommy «TommyM» Monsen forteller til Gamer.no at det er sluttspill som gjelder.

Tommy «TommyM» Monsen
Privat

– Kampen mot Recess.no er ekstremt viktig for oss. Vi kvalifiserer oss mest sannsynlig til sluttspill med 2-0-seier. Jeg tenker at vi har vært underdogs på papiret, men i de to neste kampene mot Recess.no og Oslo Lions er vi favoritter. De øver mer enn oss, men jeg har tro på guttenes ferdigheter i morgen.

Monsen har fått med seg at noen fra Recess.no har vært tidligere Demise-spillere, uten at det vil påvirke kampen.

– Har fått med meg at et par av guttene har vært i Demise tidligere, men det er ikke noe jeg bryr meg nevneverdig om. Hadde selvfølgelig vært deilig å bevist at vi fortjener Demise-plassen mer enn de.

Les også
– Kun Riot og NLC tjener på nedleggelse av Telialigaen

Johansen på sin side er klar på at Recess.no er et bedre lag enn Demise.

Sender et stikk til en av favorittene

Selv om Monsen, og resten av mannskapet i Demise er fornøyd med seriestarten er det en kamp som irriterer ekstra.

– Vi er godt fornøyd med starten av sesongen, bortsett fra kampen mot Epiphany Bolt. Der møtte vi et lag som tror de er best i landet, og vi utnyttet den naiviteten. Vi burde vunnet 2-0.

Siste fra forsiden