Telialigaen - Counter-Strike

– Det er godt å være tilbake i 1. divisjon

Jørgen «phoRZE» Pettersen er tilbake på gamle trakter i Celestial. Mandag kveld møter de Stabæk Momentum i hovedkampen.

Jørgen «phoRZE» Pettersen er hjemme i Celestial igjen.
Celestial Gaming

SLIK SPILLES FØRSTE RUNDE AV TELIALIGAEN COUNTER-STRIKE

Vis mer

Kl. 20:00: Blue Revision - Oslo Lions
Kl. 20:00: demise - Apeks
Kl. 20:00: Bitfix - Riddle
Kl. 20:00: Nordavind - dGamers
Kl. 20:00: Celestial - Stabæk Momentum

Alle kampene spilles mandag 26. august.

Terminliste »

Mandag returnerer endelig Counter-Strike-delen av Telialigaen. Etter en lang sommer er det omsider på tide å se de beste norske lagene i aksjon igjen.

Mye har skjedd etter at Apeks vant vårsesongen. Nordavind er nok lystne på revasje og bak lusker flere etablerte lag.

Tipp på kveldens kamper i første runde av Counter-Strike »

I åpningsrunden er det Celestial og Stabæk Momentum som møtes til dyst. Telialigaen-kommentator Leon Andor «Landor» Karlsen gleder seg til sesongstart.

– Det blir fantastisk. Alt ligger til rette for en god sesong nok en gang i Telialigaen. Vårens sesong var intens og jevn og ga oss et av de sykeste høydepunktene jeg har sett noen sinne. Likevel er jeg sikker på at vi får til en minst like bra høstsesong og at spillerne har noen runder som Tommy og jeg skal få skreket litt over. Forventer enormt mange lagendringer som vanlig i norsk Counter-Strike, men håper på at så mange lag som mulig gir lagoppstilling sin en så fair sjanse som mulig til å få vist seg fram, da kan vi få veldig mange gode matcher.

Se hovedkampen mellom Celestial og Stabæk Momentum på Gamer.nos Twitch-kanal mandag klokken 20:00 »

Stabæk Momentum favoritter

Kommentator Leon Andor «Landor» Karlsen mener Stabæk Momentum bør vinne.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

I følge Karlsen er Stabæk Momentum favoritter i hovedkampen mot Celestial.

– Vi sparker i gang med en veldig spennende kamp mandag. For meg er Stabæk Momentum favoritter, men det er ikke utenkelig at Celestial tar ett kart. Celestial vinner neppe 2-0, da skal Stabæk Momentum ha en grusomt dårlig dag. Mest trolig får vi en Mom«entum seier eller uavgjort her, hvor Celestial antakeligvis er mest fornøyd med uavgjort. Momentum er en forhåndsfavoritt til å komme seg til sluttspillet hos samtlige eksperter så det skal bli spennende å se om de kan levere til de forventningene.

Karlsen gleder seg spesielt til å se Eskil «LaX» Bjørnsen og Johann «Saasinho» Saasen fra henholdsvis Stabæk Momentum og Celestial i hovedkampen mandag.

– Gleder meg til kampen og spesielt til å se «LaX» hos Stabæk Momentum og «Saasinho» hos Celestial. «LaX» er 19 år gammel og smalt hardt fra seg i sesongen i vår, skal bli artig å se han i nytt lag. «Saasinho» har plutselig dukket opp på radaren til meg og mange andre i det norske miljøet og jeg er spent på å se hva han kan få til, avslutter Karlsen.

LES VÅR PREVIEW: Kan noen vippe Apeks ned fra Counter-Strike-tronen denne høsten?

Les også
– «aNdz» bidro mest på den humoristiske siden

– Nå gjenstår det bare å bli samspilt

DISSE SPILLER FOR CELESTIAL

Vis mer

Igor «MACKO» Macko
Even «ev1» Storslett
Anders «savvy» Sundet
Johann «Saasinho» Saasen
Jørgen «phoRZE» Pettersen

En som er tilbake i Telialigaen er Jørgen «phoRZE» Pettersen. Etter å ha lagt opp nok en gang er han tilbake i sitt gamle hjem Celestial.

Jørgen «FHORZE» Pettersen synes det er godt å være tilbake.
Celestial Gaming

– Alltid deilig å komme «tilbake», selv om jeg i bunn og grunn alltid har vært her. Ved å «legge opp» forrige sesong, tenkte jeg at jeg ikke ville bli å se i toppsjiktet på en stund. Grunnen var at jeg fikk en unge, og måtte ha litt tid til å fikse rutinene og finne ut kor mye tid det ble til spilling. Jeg var i Dgamers-miksen som tok seg opp til 1. divisjon igjen, så helt borte var jeg ikke. Men ja, det er godt å være tilbake, forteller Pettersen.

Tross opprykket ble likevel spillerne kastet ut av organisasjonen. Pettersen forteller at han har lite til overs for sin tidligere klubb og håper de rykker rett ned igjen.

– Angående nevnte Dgamers, så er jeg ganske sikker på at de ikke blir å være å se i toppdivisjon igjen neste år. Det kommer til å smake veldig godt å gi dem grus og se dem gå ned i ruinene igjen, for «KF3» er absolutt ikke kompatibel til å verken håndtere et lag eller forstå hvordan Counter-Strike fungerer lenger. Vi er 2019, ikke 2003.

Pettersen forteller at ikke har hatt god tid til å forberede seg og er derfor usikker på hvordan de vil innlede sesongen.

– Sesongen for oss vet jeg ikke helt hva byr på. Vi har ikke hatt verdens beste forberedelser, siden vi satte sammen denne lagoppstillingen seks dager før Telialigaen skulle starte. Har fått med meg en god gjeng, med gode personligheter og en gjeng med samme syn på Counter-Strike. Jeg tenker vi egentlig bare er nødt til å gi det prosjektet her litt tid, ikke ha for høye forhåpninger og bare spille spillet vårt. Vi har et høyt ferdighetsnivå i det laget her, nå gjenstår det bare å bli samspilt.

LES OGSÅ: Spillerne du bør vurdere til ditt Fantasy-lag i Counter-Strike

– Alt annet er uakseptabelt

DISSE SPILLER FOR STABÆK MOMENTUM

Vis mer

Andreas «dem0» Aslaksrud
Eskil «LaX» Bjørnsen
Steffen «SLY» Amundsen
Snorre «fletch» Granerud
Jesper «Jimbo» Kamsrud

Snorre «fletch» Granerud har byttet klubb fra Riddle til Stabæk Momentum.
Mohammed Barzinje/Good Game

Snorre «fletch» Granerud har tatt over kapteinsbindet i Stabæk Momentum, etter å ha spilt forrige sesong for Riddle. Granerud gleder seg til å komme i gang igjen.

– Det er deilig å komme i gang igjen. Vi har ikke fått trent så alt for mye, men vi har fått trent en del på den lille tiden vi har hatt. Noen i laget har vært på ferie og det har vært litt endringer i lagoppstillingen, så vi har ikke fått kommet så godt i gang enda, men vi gleder oss til å begynne å spille Telialigaen igjen.

Granerud mener det ikke finnes et annet alternativ enn topp fire.

Målsetningen er først og fremst og komme på sluttspillet, alt annet er uakseptabelt, avslutter Granerud.

Siste fra forsiden