Celestial Gaming mot Vanir – Telenorligaen

– Det er mye ære som står på spill

Vanir måtte forlate Celestial Gaming på grunn av opprykk, nå møtes de til dyst i fjerde runde av Telenorligaen.

Celestial Gaming/Tor-Steinar Nastad Tangedal

SLIK SPILLES FJERDE OG FEMTE RUNDE AV TELENORLIGAEN HØSTEN 2017:

Vis mer

Kl. 18:00: Ares EK vs Quantum
Kl. 18:00: Pentafoil vs Nyx
Kl. 18:00: Toppen vs nDurance
Kl. 18:00: Celestial Gaming vs Vanir
Kl. 18:00: Riddle vs Fact

Kl. 20:00: Vanir vs Nyx
Kl. 20:00: Ares vs nDurance Gaming
Kl. 20:00: Pentafoil vs Fact
Kl. 20:00: Toppen vs Riddle
Kl. 20:00: Quantum vs Celestial Gaming

Alle kampene spilles søndag 10. september.

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider

Søndag blir det gjenforening i fjerde runde av Telenorligaen mellom Celestial Gaming og deres tidligere andrelag, som nå går under navnet Vanir. Om det tidligere andrelaget lærte noe av all treningen fra forrige sesong mot Celestial Gaming, kan bli avgjørende i søndagens kamp.

Se kampen mellom Vanir og Celestial Gaming gratis på TV 2 Sumo 18:00, søndag 10. september »

Selvsikker i Mid Lane

Sebastian «Boffen» Gsell, som spiller Mid Lane for Celestial Gaming, har det allerede tydelig for seg hvordan Mid Lane kommer til å gå.

– Hva som skiller meg og Per Andre «Mindpr0» Bentsen? Bortsett fra høyden og glimtet i øyet? Jeg har mer erfaring og spiller for å vinne, ikke for å få et tilfeldig solo-drap. Jeg kommer til å komme seirende ut av Mid Lane med en grei margin, med mindre «Jubel» kommer og ganker meg, da kommer jeg til å ha en enda større ledelse, forteller Gsell.

DISSE SPILLER FOR CELESTIAL GAMING:

Vis mer

Håkon «Flaker» Solberg (Top)
Adrian «Dipzey» Kjellesvik (Jungle)
Sebastian «Boffen» Gsell (Mid)
Magnus «Cheezy» Hornnes (Marksman)
Dennis «Denden» Bui (Support)

Han trekker også frem at vinnersjansene til Vanir ligger tungt på skuldrene til Jungle-spiller Jakob William «Jubel» Andresen, som tidligere spilte på førstelaget til Celestial Gaming.

Sebastian «Boffen» Gsell under vårfinalen I League of Legends.
Kristine Hauge Thommasen

– For at Vanir skal slå oss, må Jakob spille slik han har gjort på tidligere turneringer. Jeg har spilt på lag med han i flere år, og vet hvor sinnsykt god han kan være, men jeg vet også at han kan være en ren maskin på å dø mye i kamp. Det blir spennende å se hvilken versjon av «Jubel» vi møter på søndag, sier Mid Lane-spilleren.

– Det er mye ære som står på spill

Sebastian «Boffen» Gsell forteller at laget har trent lite i forkant, og stiller på søndag med lite annet enn en grei mengde med duo-queue og flex-queue. Han forteller likevel at kampen på søndag kommer til å bli en spennende kamp for dem.

– Jeg ser frem til det. Jeg og Adrian «Dipzey» Kjellesvik har pønsket ut noen syke taktikker på bakrommet, mer vil jeg ikke si. Det kommer til å bli veldig gøy og spennende, er mye ære som står på spill her, spesielt for oss.

– Det som skiller oss er erfaring

Les også
– «Rikku» og «freddey» kommer til å bli enda bedre med tiden

DISSE SPILLER FOR VANIR:

Vis mer

Erlend «DragonShrek» Nesheim (Top)
Jakob William «Jubel» Andresen (Jungle)
Per Andre «Mindpr0» Bentsen (Mid)
Leon «Riziki» Keddeinis (Marksman)
Sondre «Smuff» Granheim (Support)

Per Andre «Mindpr0» Bentsen.
Privat

Mid Lane-spiller for Vanir, forteller at det som først og fremst skiller ham og Gsell, er erfaring.

– Spillestilene våre er også litt forskjellige, jeg er glad i å presse på, og prøve å skape kaos i Bot Lane eller Top Lane, mens jeg føler «Boffen» sitter i Mid Lane og spiller for laget. Helt ærlig, tror jeg at jeg kommer til å kjøre over Mid. «Boffen» kan kun spille Syndra og Ahri, resten av karakterene hans er ubrukelige, sier Bentsen.

Han fortsetter med å fortelle at Celestial Gamings styrker generelt sett ser ut til å ligge i erfaringen deres, men at han tror Vanirs samspill og sterke individuelle spillere kan gi dem en tøff kamp.

– Det å spille mot Celestial kommer til å bli ekstremt moro. Dette er den kampen vi alle har sett frem til, og det er for meg iallefall den kampen som er viktigst å vinne. Jeg og «Boffen» har alltid hatt litt vennlig erting om hvem som er best, og på søndag får vi svaret, sier Bentsen.

Celestial Gamings Mid Lane-spiller Sebastian «Boffen» Gsell hadde følgende siste ord å si før kampen:

– Jeg spanderer en drink på Bentsen om han klarer å få et solo-drap på meg. Ville spandert for hver gang han døde, men vil ikke at han skal spy.

Siste fra forsiden