Counter-Strike: GO / Telenorligaen

– Det handler om å komme til sluttspillet

Epiphany Bolt, med kaptein Anders «aNdz» Kjær i spissen, er ikke bekymret etter den tynne poengfangsten i ligastarten.

Anders «aNdz» Kjær og Epiphany Bolt er klare for kamp mot nyopprykkede Recess.no
Tor Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Runde fire av Telenorligaen skytes i gang i kveld, og et av oppgjørene er kampen mellom regjerende seriemester Epiphany Bolt og nyopprykkede Recess.no. Etter at Panters ble trukket fra 1. divisjon denne sesongen står Recess.no med ett poeng etter to spilte kamper, og trenger sårt alle poengene de kan skaffe i de resterende rundene av ligaspillet.

Epiphany Bolt står til nå med to fattige poeng etter to spilte kamper, og må vinne denne kampen for å holde liv i målet om å komme til sluttspillet.

– Det handler om å komme til sluttspillet

DETTE ER EPIPHANY BOLT

Vis mer

Anders «aNdz» Kjær
Kristian «KORN» Hokland
Adam «Paint» Fjellum
Pål «Polly» Kammen
Karl-William «Kalle» Haraldsen

Lagkaptein Anders «aNdz» Kjær i Epiphany Bolt er selvsikker foran møtet med Recess.no, selv om resultatene så langt har vært dårligere enn forventet.

– Det er egentlig ikke et problem at vi har to poeng. Vi har spilt uavgjort mot Deadweight, noe som er godkjent. Demise skulle vi ha slått, men det er heller ikke krise. Ligaen handler om å komme til sluttspillet. Topp fire er målet alle som ønsker å vinne har. Vi var i akkurat samme situasjon i fjor, og det vil nok løsne i år også.

Anders «aNdz» Kjær og Epiphany Bolt er klare for kamp mot nyopprykkede Recess.no
Tor-Steiner Nastad Tangedal/Gamer.no

– Ligaen funker kjempebra, men vi er ikke fornøyd med at vi fikk et uavgjortresultat mot Demise, sier Kjær.

Panters ble nylig trukket fra 1. divisjon, og Kjær mener det senker nivået i ligaen.

– Det påvirker ligaen veldig negativt. Det er ikke bra at de ikke fulgte reglene, men jeg ser ikke helt verdien i den knallharde linja Gamer.no setter. Det er selvfølgelig en feil Panters har gjort, ikke Gamer.no. Men jeg mener det kan tilgis. Når et av lagene som kan vinne ligaen blir disket, senkes naturligvis nivået på ligaen ytterligere. Jeg liker ikke utviklingen på nivået. Det var et mye høyere nivå for 2-3 sesonger siden enn det er nå.

Nyopprykkede Recess.no er sultne på å vise seg frem i 1. divisjon, og Kjær innrømmer at han kjenner kveldens motstandere veldig dårlig.

– Vi kjenner de veldig dårlig, og vet egentlig ikke noe som helst om hvordan de spiller. Vi kommer ikke til å forberede oss noe spesielt mot akkurat dette oppgjøret. Mirage og Cache er to av våre beste kart, og det tror jeg de kommer til å erfare, sier Kjær. Tror vi kommer til å slå dem på ferdighetsnivået til laget vårt. Vi spiller alle tenkelige situasjoner bedre enn dem.

– Resultat?

– 2-0 til oss, avslutter Kjær kort og kontant.

Les også
– Denne seieren var veldig bra for lagmoralen

Siste fra forsiden