Rocket League

Det norske Rocket League-miljøet boltrer seg i konkurranser

Både turneringer og seriespill med pengepremier hver uke i tiden fremover.

Psyonix

– Nå skjer det noe nesten hver dag for de som spiller Rocket League. Mandag arrangerer vi europeisk 3-mot-3-turnering, tirsdag har Gfinity en 2-mot-2-turnering, onsdag har vi 2-mot-2 for norske lag på Gamer.no, torsdag har vi 3-mot-3 på Gamer.no, lørdag har Gfinity 3-mot-3 og søndag er det Go4 3-mot-3 på ESL, forteller Fredrik «BuerNOR» Buer Pedersen, en av ildsjelene i det norske Rocket League-miljøet.

118 norske lag deltok i høst

Det er en haug med Rocket League-konkurranser for norske spillere i tiden fremover.
Gamer.no

Rocket League har vært et frisk pust og en god avkobling for mange siden utgivelsen i fjor. I spillet konkurrerer to lag mot hverandre, hvor hver av spillerne styrer sin egen bil som blant annet kan hoppe, snurre, kjøre på vegger og øke hastigheten ved bruk av oppsamlet turbo. Ved hjelp av bilen skal de score flest mulig mål, i en fotballlignende setting, i løpet av en gitt mengde tid.

Pedersen har hatt stor suksess med en rekke populære Rocket League-turneringer og en stor liga med 118 lag i Norge det siste året. Nå er han godt i gang med en ny sesong, og har satt opp ukentlige turneringer for norske lag en hel måned frem i tid.

I tillegg til turneringer hver onsdag og torsdag, er det oppstart av tre nye, norske ligaer 8. februar. Ligaene bygger videre på konseptet fra i fjor og har en vesentlig større premiepott enn de ukentlige turneringene. Vinnerlaget i 3-mot-3-turneringen får eksempelvis 1500 kroner utbetalt og hver spiller får 200 kroner i gavekort som kan brukes i butikken på RocketLeague.no.

Få oversikt over alle de norske turneringene og ligaene under Rocket League-fanen på turneringssidene til Gamer.no.

På grunn av trøkket av turneringer måtte Pedersen ta en pause fra 1-mot-1-turneringene.

– Vi prøver å ikke krasje med store internasjonale turneringer. Nylig bestemte Gfinity seg for å arrangere 2-mot-2-turneringer på tirsdager, samtidig som vi egentlig har 1-mot-1-turneringene. Jeg vil vil ikke flytte den til helgen da det er vanskelig å ha en turnering hver helg, så da la vi det litt på is, forklarer han til Gamer.no.

Deltakerne i ligaene og turneringene kan selv velge om de vil spille på PC eller PlayStation 4, ettersom spillere på tvers av plattformene kan spille mot hverandre.

Søker du et lag å spille med? Prøv Spillermarkedet »

Siste fra forsiden