Telialigaen - Counter-Strike

– Det var en desperat seier

Stabæk Momentum tok tre livsviktige poeng mot Bifrost som står uten poeng denne sesongen.

Sindre «thomassen» Thomassen og Stabæk Momentum tok tre meget viktige poeng mandag.
Adrian Bredesen/TV 2 Esport

SLIK ENDTE FJERDE RUNDE AV TELIALIGAEN COUNTER-STRIKE

Vis mer

Bifrost 0 - 2 Stabæk Momentum
Midgard 1 - 1 Foxed
Oilers 2 - 0 Wizard
Nordavind 0 - 2 Apeks
Fact 0 - 2 777

Terminliste »

Tabell »

Nedrykksdrama var overskriften før mandagens hovedkamp mellom Bifrost og Stabæk Momentum og kampen ble like spennende som den ble spådd.

Til slutt var det Stabæk Momentum som trakk det lengste strået. På Inferno måtte alle 30 runder til for å skille lagene, deretter bygget bærumsklubben videre på momentumet fra Inferno og sikret også Overpass 16-11.

Dermed klatrer Sindre «thomassen» Thomassen og Stabæk Momentum ut av nedrykksstriden for denne gang. De tre poengene smakte ekstra godt etter tapet for Fact Revolution forrige mandag innrømmer Thomassen.

– Dagens seier smakte ekstra godt denne gangen, mye på grunn av nederlaget mot Fact Revolution. Det var en desperat seier.

FØR KAMPEN: Sesongens mest uforutsigbare hovedkamp

Se kampen mellom Stabæk Momentum og Bifrost i opptak på TV 2 Sumo »

– Det er disse kampene som virkelig gjelder

DISSE SPILTE FOR STABÆK MOMENTUM

Vis mer

Sindre «thomassen» Thomassen
Kjetil «svarteN» Svarteberg
Stian «zitan» Fjørtoft
William «kyt» Hestenes
Shero «Shero» Jaman

Sindre «thomassen» Thomassen storspilte under mandagens hovedkamp.
Adrian Bredesen/TV 2 Esport

Thomassen understreker viktigheten bak tre poeng mot Bifrost.

– Tre poeng denne runden her var ekstremt viktig med tanke på å holde oss oppe i 1. divisjon. Det er disse kampene som virkelig gjelder da.

Selv var han tidvis i fyr og flamme under mandagens hovedkamp. Med en ADR på 101,4 og klart flest involveringer gir han mye av æren for mandagens trepoenger til lagets taktiske leder William «kyt» Hestenes.

– «kyt» sine «mid-round-calls» avgjorde alt i mine øyne. Jeg er virkelig takknemlig for å ha en så hardtarbeidende kar som «kyt».

Les også
Ekspertene uenige om utfallet

Tre poeng sender Stabæk Momentum opp på en delt femteplass. Selv tror ikke Thomassen laget vil blande seg inn blant topp fire med det første.

– Foreløpig så tar vi kamp for kamp og ser hvordan det går. Jeg tror at hvis sluttspillet skulle vært en mulighet så måtte vi slått Fact Revolution, men vi tar kamp for kamp og ser hvor langt vi kommer, avslutter Thomassen.

LES OGSÅ: «Zykes» har signert for Wizard

Mener poengene skulle vært deres

DISSE SPILLER FOR BIFROST

Vis mer

Arnfinn «theNe» Hagen Eriksen
Tobias «berzerk» Bertelsen
Marcus «Flaven» Skamsar
Markus «Markow» Otterstad
Torry «Torry» Michelsen

Arnfinn «theNe» Hagen Eriksen i Bifrost var naturlig nok skuffet etter kampen og mente laget fortjente mer enn null poeng.

– Veldig skuffende å ikke slå de, jeg følte vi fortjente å ta hjem seier her hvertfall uavgjort.

Bifrost-kapteinen mente mangel på erfaring og rutine ble utslagsgivende mandag.

– Det som kunne gå galt gikk galt. Neida ikke helt. Vi stresser veldig mye mer enn vi vanligvis pleier å gjøre i disse 1. divisjonskampene. Vi har pratet mye om det de siste ukene og det er ikke lett å gjøre en forbedring over natta når det gjelder slike problemer, da det ofte har mye med erfaring og rutine å gjøre, forteller Eriksen før han utdyper.

– Vi taper runder mot et lag som ikke er særlig kreative de hverken har «fakes» eller «executes» og bruker nesten bare å spille på kontakt eller storme inn. Når de spiller sine standard runder tar de lite kartkontroll og forvirrer oss lite. For meg er det litt ubegripelig at vi tar Espada til 13-11 før det rakner og taper den 16-13 for å spille jevnt mot et lag som Stabæk Momentum. All honnør til Stabæk Momentum, de viste bedre takter på deres antiterroristside enn hva jeg forventet, men igjen føler jeg at om vi har en bedre antiterroristside på begge kart og ikke stresser så mye burde vi tatt hjem tre poeng her.

Eriksen forteller det blir tøft i kampen for tilværelsen, men håper laget finner flytsonen etterhvert slik som forrige sesong.

SLIK SPILLES FJERDE RUNDE I 2. DIVISJON

Vis mer

Eager - VOID
Blue Elite - Domino
Celestial Gaming - tNn
777 Femme - Team Diamond
Bitfix - Metizport

Alle kampene spilles tirsdag 16. februar klokken 20:00.

Terminliste »

Tabell »

– Vi har helt klart mulighet til å berge plassen om vi får tatt kart fra lag som Oilers eller 777, men det kommer til å bli tøft sånn vi spiller for øyeblikket. Nå skal det sies at vi kom først inn i en flytsone halvveis inn i forrige sesong og kanskje vi bare trenger litt tid før potensiale vises. Det kan bli hardt, men absolutt ikke umulig. Vi må bare ha et skjerpet fokus framover. Lag som Wizard, Midgard og Foxed er fullt mulig å slå på en god dag så får vi se om vi klarer å stå frem når det virkelig gjelder, avslutter Eriksen.

Tabellen begynner å ta form idet Telialigaen nærmer seg halvspilt. De tre kanonene Apeks, Oilers og 777 sikret seg tre oppskriftsmessige poeng. mens Foxed, som har overrasket også denne sesongen, delte poengene mot Midgard.

Slik ser tabellen ut etter 4. serierunde.
Telialigaen

Siste fra forsiden