Detaljer fra Max Payne 3 lekket

Vår velkjente actionhelt har falt til bunns i koppen av smertestillende.

Da Max Payne 3 ble annonsert for noen måneder siden var det til stormende jubel verden over, endelig skulle vi igjen få tre inn i rollen som den hardkokte purken fra New York.

Annonseringen av spillet avslørte svært lite, annet enn at vår helt hadde forfalt – med store psykiske traumer fra hendelsene i tidligere spill har vår velkjente helt trukket seg tilbake og isolert seg fra omverden.

Via neste utgave av bladet Gameinformer har nå noen svært spennende detaljer lekket ut. Vår helt er nå både skallet, skjeggete og avhengig av smertestillende medisiner. Forfalt og sunket helt til bunns, har vår venn tatt turen til Sao Palo i Brasil.

Spillet skal ifølge Gameinformer se svært lekkert ut, og deler mange grafiske likhetstrekk med kommende Uncharted 2: Among Thiefs. Spillet vil levere drøssevis av spennende actionscener gjennom Latin-Amerika, benytte seg av natt og dag-syklus og ikke minst, den velkjente "Bullet Time". Bullet Time er ifølge Gameinformer kraftig oppgradert fra tidligere spill, og vil levere svært spennende og ikke minst, voldelige muligheter for å kverke de som står i Max' vei.

Videre fortelles det at Max' avhengighet til smertestillende skal få en innvirking på selve spillet, nøyaktig hvordan avsløres dog ikke. I tillegg avsløres det også at spillet har fått utviklet et dekningsystem som skal være i likhet med hva som regnes som dagens standard.

Spillet vil kjøre på Rockstars egenutviklede Rage-motor, samt en egen animasjonsmotor. Tør vi spekulere i velkjente Euphoria fra GTA IV? Sist, men ikke minst avsløres det også at spillet vil få en egen flerspiller-modus, uten at det utdypes.

Max Payne 3 har enda ikke fått noen offisiell utgivelsedato, men ifølge Gameinformer er spillet ventet mot slutten av året på både PC, Xbox 360 og Playstation 3.

(Kilde: Deeko.com)

Siste fra forsiden