Detaljer om Just Cause

Eidos har kunngjort den første informasjonen om Just Cause, et actioneventyr utviklet av svenske Avalanche Studios.

I Just Cause får du rollen som Rico Rodriguez, en CIA-agent som jobber i skjul med det mål for øye å styrte regjeringen i San Esperito. Denne Sør-Amerikanske øystaten er mistenkt for å samle opp masseødeleggelsesvåpen, og regnes som en trussel mot verdens sikkerhet.

Å skulle styrte en regjering helt alene høres kanskje ut som en umulig oppgave, men sannheten er at det kan bli lettere enn du hadde trodd. Det er nemlig store problemer på øya, hvor flere fraksjoner kjemper om makten. Alt som trengs ser ut til å være en liten dytt i "riktig" retning.

Du kan selv velge hvordan du vil nå målet ditt, og Eidos forteller at du blant annet kan spille de forskjellige fraksjonene opp mot hverandre, inspirere til opprør blant massene eller bygge allianser med opprørerstyrker og narkotikakarteller. Utviklerne lover endeløse muligheter og massevis av frie oppdrag.

Du kan gå hvor du vil på det tropiske paradiset, som består av fjellområder, jungler, strender, byer og landsbyer. "Gå" er kanskje ikke riktig ord å bruke, da du kan reise både til lands, på vannet og i lufta. Utviklerne lover at du får tilgang til en svært stor og variert mengde kjøretøy, fly og båter.

Eidos har nettopp lansert en teknologidemo fra spillet, hvor du får se Far Cry-aktige jungler, GTA-aktige storbyer og massevis av eksplosiv action. Du finner den på det offisielle nettstedet. Just Cause kommer til PS2, Xbox og PC.

Siste fra forsiden