Detaljer om neste Medal of Honor

EA har gitt ut den første informasjonen om Medal of Honor: Dogs of War, samtidig som de benekter at det er snakk om noen utsettelse av Medal of Honor: Pacific Assault.

Etter at det ble kjent for offentligheten at Electronic Arts jobbet med Medal of Honor 4 tok det ikke lang tid før de gav ut litt mer informasjon om spillet, som skal lanseres til neste år. Medal of Honor: Dogs of War skal komme til Xbox, GameCube og PlayStation 2, og vil (som de andre spillene i serien) foregå under andre verdenskrig.

Året er 1942, og situasjonen er mørk. De tyske nazistene har tatt kontroll over det meste av Europa, og det ser ut til bare å være et spørsmål om tid før Storbritannia faller, slik de andre europeiske nasjonene har gjort. OSS-løytnanten William Holt har blitt sendt på et hemmelig oppdrag etter ordre fra den amerikanske presidenten. Alene, eller sammen med gruppen sin, vil Holt være med å sørge for at fire avgjørende slag ender med alliert seier og leder til nazistenes fall i Europa.

I tillegg til detaljene om spillhistorien har Electronic Arts fortalt at Dogs of War vil videreføre serien ved å introdusere en ny måte å spille på. Hva som menes med dette er ikke klart. Det som imidlertid er helt sikkert er at etter det middelmådige Medal of Honor: Rising Sun blir Electronic Arts nødt til å gjøre noe lurt for å sikre at franchisen fortsatt skal ha en fremtid på konsoll.

I går fortalte det britiske nettstedet Eurogamer at Electronic Arts hadde utsatt utgivelsen av det PC-baserte skytespillet Medal of Honor: Pacific Assault, noe vi også nevnte her på Gamer.no. Nå har Electronic Arts kategorisk benektet at det er snakk om noen utsettelse, og dermed ser det ut til at spillet fremdeles skal lanseres omtrent samtidig med Half-Life 2 og Halo 2, altså i november i år.

Siste fra forsiden