Detaljer om neste Need for Speed

Den tyske fansiten NFS Planet har hatt et IRC-intervju med folkene bak det neste spillet i Need for Speed-serien, hvor de røpet mange spennende detaljer.

Intervjuobjektet var Scott Nielsen, som er en av produsentene for spillet. Den første og kanskje viktigste detaljen som ble røpet er at det neste spillet i Need for Speed-serien blir en etterfølger til Need for Speed: Underground. De første skjermbildene til spillet skal etter planen bli offentliggjort på E3-messen i mai, hvor Gamer.no vil være til stede med to journalister.

Tidligere i år ble det kjent at Electronic Arts hadde sikret seg rettighetene til www.needforspeedmostwanted.com, så det skal ikke så mye fantasi til for å tenke seg hva tittelen på det neste Need for Speed-spillet blir.

Scott Nielsen ble stilt mange interessante spørsmål. Et av dem var om fysikken i spillet. I følge Scott vil det neste Need for Speed-spillet komme med mer avansert og realistisk fysikk enn det forrige, men det vil fortsatt være trygt plantet i arkade-delen av spekteret.

Han fortalte også at onlinesikkerheten ville bli forbedret, og at hvert løp ville inneholde flere biler enn det som er tilfelle med Need for Speed: Underground. Dessuten vil det være mulig å skru av kollisjoner mellom bilene i flerspillerkamper, hvis ønskelig.

Spillet vil også komme med flere bilmodeller enn forgjengeren, og Scott virket svært fornøyd med det nye utvalget selv om han ikke ville røpe noen detaljer. Bilene i Underground 2 vil også ha en langt mer realistisk modell for skader enn det som var tilfellet i originalen.

Følg lenken under for å lese den fullstendige loggen fra IRC-intervjuet.

Siste fra forsiden