Detaljer om Prince of Persia 2 sin historie

Ubisoft har nylig gitt ut de første detaljene om Prince of Persia-etterfølgerens historie.

Da prinsen, i starten av det forrige spillet, maktet å åpne tidens timeglass, satte han i gang en katastrofe som egentlig skulle ha tatt livet av ham. I stedet klarte han, etter mye om og men, å forsegle timeglasset igjen og redde seg selv og verden rundt ham fra katastrofen. Dessverre førte dette til enda større problemer for prinsen.

Skjebnen hans var nemlig å dø, og når han klarte å unngå denne skjebnen, betydde dette at han etter hvert ville stifte nærmere bekjentskap med en dahaka. En dahaka er et vesen som dukker opp hver gang en person klarer, på en eller annen merkelig måte, å unngå skjebnen sin. Jobben til denne dahakaen er å få orden på ting, og sørge for at den personen som skulle ha dødd faktisk dør.

Nå er det naturligvis slik at skjebnen ikke sender inkompetente pyser for å utføre slike viktige jobber, og dahakaen er alt annet enn inkompetent. Det ser faktisk ikke ut til at en eneste person har klart å unngå å bli innhentet av skjebnen etter at en dahaka er satt på saken. Dette lyder ikke godt for prinsen.

I tiden som har gått etter hendelsene i originalspillet har prinsen truffet den nye fienden sin flere ganger, og funnet ut at det virker helt umulig å overvinne ham. Prinsen har prøvd å trene, først sammen med begavede krigere og senere i kamp mot fryktelige monstre og fiendtlige hærer, men alle fiendene han har overvunnet virker stusselige i forhold til dahakaen. Prinsens eneste løsning har dermed vært å flykte, men uansett hvor han befinner seg tar det ikke lang tid før dahakaen dukker opp og prinsen må rømme videre.

Folk som ikke kjenner til prinsens situasjon har begynt å mistenke at han har blitt gal - han sover omtrent aldri, kjemper omtrent alltid og reiser fra sted til sted uten noensinne å slå seg til ro. Og sannheten er dessverre at denne fryktelige situasjonen har slitt kraftig på den stakkars prinsens mentale helse.

Prince of Persia 2 følger prinsen i sin kamp for å finne en løsning på det marerittaktige problemet han har fått. Spillet er ventet i salg mot slutten av året, til alle de store plattformene. For mer informasjon kan du besøke produktoversikten vår. Her er forøvrig de nyeste skjermbildene:

Siste fra forsiden