Detaljer om Star Wars: Episode III

LucasArts har akkurat fortalt litt om det offisielle Star Wars: Episode III-spillet, som vil lanseres omtrent samtidig med filmen.

Spillet er et tredjepersons actioneventyr hvor Anakin Skywalker og Obi-Wan Kenobi slår seg sammen og utkjemper store slag og heroiske lyssabeldueller. Samarbeidet slår imidlertid sprekker etter hvert, når Anakin blir maktsyk og går over til den mørke siden. Spillets siste sekvens blir dermed konfrontasjonen mellom Anakin Skywalker og Obi-Wan Kenobi.

Spilleren vil få kontrollere både Anakin og Obi-Wan, som hver vil ha et komplett sett med Jedi-krefter og lyssabelteknikker, inkludert robuste kombinasjonsbevegelser og defensive manøvere. Som Anakin vil spilleren få tilgang til mørke og nådeløse Jedi-krefter, mens han som Obi-Wan må prøve å redde galaksen ved å fokusere kraften i raske og presise lyssabelangrep og kontrollere fiendens handlinger ved hjelp av Jedi-krefter.

Utviklingsteamet jobber tett med stuntkoordinatoren for Star Wars, Nick Gillard, for å sikre de mest autentiske lyssabelkampene sett i noe dataspill, og i tillegg til bevegelser tatt direkte fra filmen, kommer spillet med en rekke helt nye bevegelser skapt eksklusivt for spillet.

Spillet vil bygge videre på hendelsene i filmen, og ta spilleren med til en serie Star Wars-områder som aldri tidligere har blitt sett. Etter planen skal det lanseres to uker før visningene av filmen starter, og vil dermed tilby spillere en sniktitt på det filmen har å by på.

LucasArts har ikke kunngjort hvilke plattformer spillet kommer på, men med tanke på filmens popularitet er det sannsynlig at spillet kommer til alle de tre populære konsollene og PC.

Siste fra forsiden