Detaljer rundt neste Prince of Persia-spill

Det ble i dag bekreftet at oppfølgeren til Prince of Persia: Sands of Time er under utvikling. Samtidig kommer Ubisoft med de første detaljene.

Prince of Persia: Sands of Time, som vant tre priser på årets Gullstikka, inneholdt mye av den samme stilen som de to første spillene hadde for mange år siden, til tross for flott grafikk og spenstig 3D. Spillet bugnet over av kvalitet og enkelt, men variert gameplay som kaptiverte deg fra første stund.

Nå tar Ubisoft Montreal suksessen videre og annonserer en oppfølger. Det nye Prince of Persia spillets offisielle navn er foreløpig ikke offentliggjort, og Ubisoft bruker Prince of Persia 2 som arbeidstittel foreløpig. Denne gangen begir prinsen seg på en farefylt reise av død, ondskap og mysterier for å bekjempe hans forhåndsbestemte skjebne. Hans reise leder til en forbannet øy hvor menneskehetens største farer truer. Kun ved hjelp av ubarmhjertig beslutsomhet og mestring av dødelige kampkunnskaper kan prinsen klare seg gjennom prøvelsene med livet i behold.

- Med Prince of Persia 2, er vår hensikt å utvikle mersterverket som vil ta Prince of Persia et skritt videre mot overtakelsen av action-combat-sjangeren. Vi vil tilby deg et enda høyere kvalitetsnivå som enda en gang vil overbevise kritikerne og almennheten, sier Yves Guillemot, president og CEO hos Ubisoft.

For å fullføre sitt oppdrag, har prinsen fordelen av et helt nytt "Free-Form Fighting"-system som tillater spillerne å kanalisere prinsens sinne i kamper uten grenser. Hver spiller kan dermed finne sin egen unike kampstil mens de manipulerer miljøet rundt og styrer tidens løp. Du kan velge blant et arsenal av våpen som, ved rett kombinasjon, kan hjelpe deg til å utføre avanserte angrep som ligger på grensen til dødelig kunstnerskap. Prince of Persia 2 vil la spillerne kjempe hardere og spille lengre, som vil resultere i at de blir mestre i sin egen, dødelig kampstil.

Noen lanseringsdato er ikke offentliggjort på dette tidspunkt. Følg med på Gamer.no i neste uke for mer utfyllende informasjon om Prince of Persia 2 under årets E3-messe i Los Angeles.

Siste fra forsiden