League of Legends

Dette er muligens det kleineste øyeblikket fra en League of Legends-proffkamp noensinne

Kommentatorene bryter sammen i latter.

Vanligvis får titusenvis av seere League of Legends-spill på høyt nivå når de benker seg ned for å se League Championship Series-kampene i helgene. Søndag fikk de derimot se det som kanskje er tidenes største klumseøyeblikk i kampen mellom de to nord-amerikanske lagene Renegades og Team Dignitas. Du kan selv se hele greia øverst i artikkelen.

Hva i alle …

Alt begynner galt da Dignitas' Bot Lane og Jungler bestemmer seg for å felle tårnet, men greier å feilberegne hvor lang tid det skal ta. Først felles Jungler «BillyBoss», før Support-spiller «KiWiKiD» går ned for telling like etterpå. Tårnet kan smykke seg med en «double kill», før det blir felt av sistemann «Apollo».

Før kommentatorne får ledd fra seg skikkelig, flyttes kameraet opp til et basketak der Renegades' Jungler og Support prøver å ta ned Rift Herald-monsteret. Også her går det hele galt: de to heltene klarer ikke å drepe monsteret kjapt nok. Først felles Support-spiller «Hakuho», noe som leder til at jungler «Crumbz» prøver å bykse unna – men det er for sent. Dermed greide Rift Herald å få «double kill» også.

Hele kampen mellom Renegades og Dignitas. (Video: Riot Games)

For å oppsummere: fire spillere døde på under ett minutt, uten å bli drept av motstanderlaget. I League of Legends er dette svært uvanlig, i hvert fall på toppnivå.

For øvrig er det også verdt å se avslutningen på kampen, selv om den ikke klarer å matche spetakkelet fra åpningsminuttene. Hele kampen kan du se til høyre.

LCS er den offisielle League of Legends-ligaen som arrangeres av utvikler Riot Games. Akkurat nå pågår vårsesongen, både i Europa og Nord-Amerika, med direktesendte kamper mellom torsdag og søndag.

En nordmann ble nylig hanket inn til ett av topplagene.
«NicoThePico» blir hovedanalytiker for Origen »

Siste fra forsiden