PlayStation Plus - Xbox Gold

Dette er spillene du får med PlayStation Plus og Xbox Gold i mars

Call of Duty: Modern Warfare Remastered, Star Wars: Republic Commando og et kritikerrost puzzlespill er på lista.

Activision

Hvis du eier et abonnement som enten er av typen PlayStation Plus, eller Xbox Gold får du månedlig muligheten til å laste ned en rekke spill som en del av abonnementet. Her får du listen over hvilke PlayStation- og Xbox-spill du kan laste ned i mars.

PlayStation 4

Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Fra 5. mars kan du laste ned spillet som kanskje er det med kritikerroste spillet i Call of Duty-serien noensinne. I førstepersonskyterens enspiller-modus tar du rollen som sersjant John «Soap» Mactavish. I sammen med laget ditt skal dere bekjempe fiender i Russland, Øst-Europa og forskjellige deler av Midtøsten.

Hovedkjøttet som får gratisretten til å vare lenger er selvfølgelig likevel flerspillerdelen, som på mange måter la grunnlaget for en hel generasjon med progresjonssystemer i skytespill.

The Witness

The Witness er et storslagent mysterium fra start til slutt. Førstepersons puslespillet tar sted på en øde øy i tropiske omgivelser. Her skal du ta deg gjennom et stort nettverk av sammenkoblede puslespill. The Witness gir deg stadige narrative vendinger og en uslåelig følelse av tilfredshet når overvinner hvert puslespill.

Begge titlene blir tilgjengelig i PlayStation Plus-seksjonen i PlayStation Store fra 5. mars og til 1. april 2019.

Xbox One

Adventure Time: Pirates of the Enchiridion

Den siste episoden av Adventure Time ble sendt i fjor høst. Etter ti sesonger og 283 episoder, ble det slutt på historiene til tolv år gamle Finn og bestevennen hans Jake, en 28 år gammel hund med magiske krefter. I mars kan du spille et eventyr, der landet Ooo er oversvømt og det er opp til kompisene å finne ut hvorfor. Begi deg ut på havets reiser, bekjemp sylteagurker og redd dagen.

Spillet er tilgjengelig for nedlastning på tjenesten mellom 1. mars og 30. mars.

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2

Les også
Anmeldelse: The Witness

I tredjepersonskyteren må du velge side, Kjemp for plantene å ta tilbake Suburbia, eller kjemp for zombiene og beskytt Zomburbia i nye spillmoduser. I spillet kan du velge mellom mer enn 100 forskjellige planter og zombier. Enten om du vil spille alene eller på internett med 24 andre så forgår de blomstrende kampene på tvers av 12 forskjellige kart.

Spillet er tilgjengelig for nedlastning på tjenesten mellom 16. mars og 15. april.

Star Wars: Republic Commando

Republic Commando er et taktisk lagbasert skytespill. I dette universet er du leder av et lag med klonesoldater. Som Delta Squad er oppdraget deres å infiltrere, dominere og til slutt utslette fienden. I det klassiske spillet skal du blant annet redde wookier, infiltrere republikkens romskip og kjempe ut en stjernekrig, uten de store stjernene som Darth Vader, Luke Skywalker og andre jedier.

Spillet er tilgjengelig for nedlastning på tjenesten mellom 1. mars og 30. mars.

Metal Gear Rising: Revengeance

Revengeance er en «hack and slash» med fokus på ren action og storslagen historiefortelling. Spill som ninjaen Raidan, en barnesoldat omdannet til halvt menneske og halvt maskin. Drevet av hevn reiser du verden rundt med en sylskarp katana.

Spillet er tilgjengelig for nedlastning på tjenesten mellom 16. mars og 15. april.

Siste fra forsiden