PlayStation Plus - Xbox Live Gold

Dette er spillene du får med PlayStation Plus og Xbox Live Gold i juli

Både Call of Duty: Black Ops 4 og A Plague Tale: Innocence står på PlayStation-menyen.

Activision, Focus Home Interactive (Montasje: Gamer.no)

Vi er over halvveis gjennom 2021. Det er juli, og som alltid betyr månedsskiftet at det er klart for en ny dose med spill fra PlayStation Plus og Xbox Live Gold.

Sony og Microsoft har avduket hva abonnenter kan hente ut denne måneden, og vi har samlet alt i en oversikt som du kan se nedenfor.

PlayStation Plus

A Plague Tale: Innocence (PlayStation 5)

A Plague Tale: Innocence.
Focus Home Interactive

PlayStation 5-eiere kan denne måneden smykke seg med A Plague Tale: Innocence. Eventyret fra 2019 er oppgradert for den nye konsollen, med 4K-oppløsning og 60 bilder per sekund, bedre grafikk og kjappere lastetider.

Spillet følger ungjenta Amicia og lillebroren Hugo, som må holde seg i live i en verden stappfull av fiendtlige soldater og skabbete rotter. A Plague Tale: Innocence ble godt mottatt her på bruket, og havnet på en nier på karakterskalaen.

– A Plague Tale: Innocence er en opplevelse, og det er et av de mest umiddelbart oppslukende spillene jeg har hatt gleden av å oppleve i nyere tid, skrev Øystein Furevik i vår anmeldelse.

Call of Duty: Black Ops 4 (PlayStation 4)

Call of Duty: Black Ops 4.
Activision

Call of Duty: Black Ops 4 er et heller interessant innslag på månedens PlayStation Plus-liste, all den tid skytespillet ikke har noen enspillerdel og alle som spiller flerspiller stort sett har puslet seg videre til Call of Duty: Warzone, Modern Warfare eller Black Ops Cold War.

Likevel skal det sies at Black Ops 4 er et solid innslag i Call of Duty-serien, som i sin tid fikk mye skryt av vår anmelder.

– Det at Treyarch valgte å kutte enspillerdelen fra Call of Duty var et spennende valg, og et jeg synes de har lykkes bra med. Det mangler overhodet ikke på innhold i Black Ops 4, og totalt sett så kjennes dette ut som et mer fokusert og rendyrket Call of Duty-spill, noe det også er. Flerspilleren er bedre, mer underholdende, og flyter bedre enn den har gjort på veldig lenge, konkluderte Gøran Solbakken.

WWE 2K Battlegrounds (PlayStation 4)

Les også
Anmeldelse: A Plague Tale: Innocence
WWE 2K Battlegrounds.
2K Sports

WWE 2K Battlegrounds tar profesjonell wrestling og skrur opp galskapen en rekke hakk. Her gjelder det å banke hverandre opp i alt fra enspillerkampanje og flerspiller til samarbeidsmoduser, med kjente brytere som John Cena, The Rock, Becky Lynch og Charlotte Flair.

Wrestlingspill er en sjanger som lenge har slitt med å treffe blink, og WWE 2K Battlegrounds er nok ikke noe unntak. Gamer.no ikke har en egen anmeldelse for spillet, men brukeranmeldelsene på Steam er «blandede».

Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown

Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown.
Sega

De som ikke husket å plukke opp Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown forrige måned har enda en måned på seg.

Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown er første innslag i slåssespillserien på over ti år. Selve spillet er en oppusset utgave av Virtua Fighter 5, som skilter med de samme figurene og det samme rammeverket som originalen. Utvikleren har imidlertid pusset på grafikken og fått på plass ny nettfunksjonalitet.

Alle spillene blir tilgjengelige for abonnenter via PlayStation-butikken fra 6. juli til 2. august.

Xbox Live Gold

Planet Alpha (Xbox One)

Planet Alpha.
Team17

Plattformeventyret Planet Alpha kom til Xbox One i 2018 og er blant de nyeste spillene Xbox Live Gold-medlemmer har fått dette året – men likevel ikke det nyeste denne måneden.

I spillet må du snike deg rundt på en utenomjordisk planet, i en slags fargesprakende variant av Limbo. Her kan du også styre tiden, som kommer godt med når du prøver å unngå alskens fiender.

Tilgjengelig kostnadsfritt for Xbox Live Gold-medlemmer fra 1. til 31. juli. Finn spillet i Xbox-butikken »

Rock of Ages 3: Make & Break (Xbox One)

Rock of Ages 3: Make & Break.
Modus Games

Rock of Ages 3: Make & Break har ikke engang fylt ett år, da det opprinnelig kom til Xbox One 21. juli 2020.

Som i spillets forgjengere handler det om å rulle svære steiner ned mot motspillerens slott, samtidig som du prøver å sette opp hindre for å beskytte ditt eget slott. Rock of Ages 3: Make & Break byr på flere ulike moduser, og lokker med et byggeverktøy som lar deg skape dine egne helsprø baner.

Tilgjengelig kostnadsfritt for Xbox Live Gold-medlemmer fra 16. juli til 15. august. Finn spillet i Xbox-butikken »

Conker: Live and Reloaded (Xbox)

Conker: Live and Reloaded.
Microsoft Studios

Conker, det rappkjefta ekornet fra utvikler Rare, fikk sitt foreløpig siste spill – sett bort ifra et HoloLens-spill og en Project Spark-utvidelse – i 2005. Conker: Live and Reloaded serverte en ny runde med actionpakkede opplevelser, med humor som alltid er litt på kanten.

Vår egen Øystein Furevik savnet det lille ekstra fra spillet da det kom ut, og endte med 6 av 10 på karakterskalaen.

– Alt i alt er Conker: Live and Reloaded et sjarmerende spill som gir et godt alternativ til de seriøse spillene der ute, men som dessverre er av litt variabel kvalitet. En god latter gjør kanskje livet lengre, men det fungerer ikke så godt når den til slutt kveler seg selv.

Tilgjengelig kostnadsfritt for Xbox Live Gold-medlemmer fra 1. til 15. juli. Finn spillet i Xbox-butikken »

Midway Arcade Origins (Xbox 360)

Midway Arcade Origins.
Warner Bros. Interactive Entertainment

Midway Arcade Origins fra 2013 samler en haug med gamle spill fra de glade arkadedager.

Mer en 30 titler fra Midway er på lista, inkludert Rampage, Spy Hunter og Gauntlet.

Tilgjengelig kostnadsfritt for Xbox Live Gold-medlemmer fra 16. til 31. juli. Finn spillet i Xbox-butikken »

Siste fra forsiden