PlayStation Plus - Xbox Live Gold

Dette er spillene du får med PlayStation Plus og Xbox Live Gold i november

Her er listen over spill du kan plukke opp.

Audun Rodem, Gamer.no

For dem som abonnerer på tjenestene PlayStation Plus og Xbox Live Gold kommer det månedlig påfyll av spill. Denne måneden får begge plattformene noen godbiter som det er verdt å plukke med seg.

PlayStation Plus

Nioh

Nioh.
Team Ninja

Nioh gikk kanskje under radaren hos en del, men det kritikerroste spillet har mye å by på. Handlingen er satt til en fiksjonalisert versjon av 1600-tallet, der vi følger irske William på jakt etter trollmannen Edward Kelley. Det spenstige er at det hele skjer i Japan, under Sengoku-perioden, da Tokugawa Ieyasu prøvde å forene Japan.

– Nioh har helt klart sine skjønnhetsfeil, men er likevel et glimrende og utrolig morsomt spill. Nioh er også et viktig spill i den forstand at den markerer det første Souls-lignende spillet som vil bli husket for å være mer enn en etterligner. Det er tydelig at Team Ninja har ønsket å lage et av årets definitive actionopplevelser, og det har de klart med glans. Nioh vinner definitivt terreng i den diskusjonen ved å ha et enda bedre kampsystem enn Souls-serien, skrev vår anmelder.

Outlast 2

Outlast 2.
Red Barrels Games

Outlast 2 handler om kameramannen Blake Langermann. Sammen med kona Lynn graver de to journalistene i saker som alle andre unngår. Her prøver de å finne ut hva som har skjedd rundt et merkelig drap i Asizonas ørken.

Som med forløperen tumler man rundt i skrekkingytende omgivelser, der nye farer venter bak hvert hjørne.

Spillene blir tilgjengelige på PlayStation Store den 5. november.

Xbox Live Gold

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter

Sherlock Holmes: The Devil's Daughter.
Bigben Interactive
Les også
Anmeldelse: Nioh

Frogware har prøvd seg på Sherlock Holmes-spill i mange år nå, men har aldri helt greid å knekke koden. Konseptet er ganske enkelt: utforsk åsted og oppdag spor, deduser informasjon ved å lenke sammen informasjonsbiter og kom til de riktige konklusjonene.

– Oppbyggningen av spillet, måten det tvinger deg til å finne alt av ledetråden selv om du allerede har trukket en konklusjon og hvordan det holder igjen i stede for å la spillerne styre fremgangen i en sak er alle elementer som trekker ned opplevelsen.

– Til syvende og sist er det imidlertid hvor kjedelig og lite interessant versjon av Sherlock Holmes de har greid å skape. Han er anonym og kjedelig, og langt i fra den komplekse og fascinerende figuren han fortjener å være, skrev vår anmelder

Spillet er tilgjengelig på Xbox Live Gold mellom 1. november og 30. november på Xbox One.

The Final Station

The Last Station.
tinyBuild

The Final Station er et sideskrollende enspillerskytespill, ispedd en togsimulering og utforsking. Her inntar man rollen som Edward Jones mens man veksler mellom å ta vare på folk man har reddet og plassert i et tog, og å slåss seg gjennom kamper på stoppesteder langs togskinnene.

Spillet er tilgjengelig på Xbox Live Gold mellom 16. november og 15. desember på Xbox One.

Star Wars: Jedi Starfighter

Star Wars: Jedi Starfighter.
LucasArts

Star Wars: Jedi Starfighter kom opprinnelig ut på den opprinnelige Xbox-konsollen, men har senere blitt gjort tilgjengelig på Xbox 360 og Xbox One. I spillet styrer man forskjellige «star fighters» i perioden før og under Battle of Geonosis, altså like før Clone Wars. I oppdragene skal man beskytte vennlige skip og ødelegge fiendtlige skip.

Spillet er tilgjengelig på Xbox Live Gold mellom 1. november og 15. november på Xbox One og Xbox 360.

Joy Ride Turbo

Joy Ride Turbo er et kart-spill, a la Mario Kart, som ble sluppet på Xbox 360 i 2012. Det er ikke så mye mer å si om det, annet enn at det er akkurat det du forventer.

Spillet er tilgjengelig på Xbox Live Gold mellom 16. november og 30. november på Xbox One og Xbox 360.

Siste fra forsiden