Podkast

Rad Crew – Sesong 9, episode 23

Dette husker vi best fra E3 2015

Rad Crew oppsummerer årets messe og kårer de største bombene.

Jostein Hakestad var på E3 for første gang i år.

E3 er over, og for et E3 det var! Drømmer ble oppfylt, store overraskelser ble avduket, og mange nye utviklere kom på banen med spennende spill og produkter.

Det føltes på mange måter som om E3 var «tilbake» etter det litt kjedelige showet i fjor. For første gang var Rad Crew også tilstede i Los Angeles, representert ved Jostein Hakestad.

I denne gigaepisoden av Rad Crew begynner vi først med å oppsummere de fem tingene som virkelig tok oss på senga, som ingen så komme. Du kan kanskje gjette hva noen av dem er?


Rad Crew - sesong 9, episode 22

I resten av episoden bruker gjengen over to timer på å oppsummere inntrykk og følelser fra messa, både fra de som fulgte med hjemme og fra Jostein som faktisk fikk testet flere av de store nyhetene som kommer i høst og i 2016.

Blant spillene vi snakker om i denne episoden er Halo 5: Guardians, Gears of War Remastered, Street Fighter V, Cuphead og Starfox Zero. Som om ikke det var nok er det også gjort plass til et lite intervju med Frontier Games om Xbox One-versjonen av fabelaktige Elite Dangerous.

Square Enix var en av mange utgivere som stiller ut sine spill i Los Angeles.

Her er menyen denne uka:

  • Topp 5 E3-bomber (00:09)
  • Intervju: Elite Dangerous på Xbox One (00:38)
  • Xbox One (00:46)
  • Nintendo (1:27)
  • Playstation (1:54)
  • Øvrige spill (2:19)

Rad Crews tur og opphold til E3 2015 ble betalt av Microsoft.

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Les også
Du får en gratis StarCraft II-ventepølse snart

Rad Crew, 11. juni
Rad Crew, 4. juni
Rad Crew, 28. mai

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden