PODKAST: Dette er de beste Mario Kart-banene noensinne
Podkast
(Bilde: Nintendo, Rad Crew, montasje Gamer.no)

Rad Crew - Sesong 9, episode 21

Dette er de beste Mario Kart-banene noensinne

Rad Crew kårer de ypperste.

OBS: Dette er kanskje første episode helt uten Jostein Hakestad, men det er likevel ikke en episode helt uten tekniske problemer. Vi er klar over at lyden kan være litt hakkete noen steder, men vi har prøvd å gjøre det beste ut av det.

Jostein er borte og vi prøver desperat å holde skuta gående! Are, Stian, Jack, Espen og Ida har tatt på seg oppdraget å holde Rad Crew ved like helt uten Jostein.

Vi tar for oss en Topp 5 liste som det er forunderlig at ikke har vært på showet tidligere, nemlig topp 5 Mario Kart-baner. Listen er proppfull av både nye og gamle favoritter, på tvers av alle spillene og alle konsollgenerasjonene.

The Witcher 3: Wild Hunt er fremdeles i spillbunken.
The Witcher 3: Wild Hunt er fremdeles i spillbunken. Bilde: Gøran Solbakken, Gamer.no

Vi har også en nyhetsrunde hvor vi snakker litt om Bethesdas lokkenedtelling av Fallout 4, PC-eksklusive XCOM 2 og at PlayStation 4 snart kommer med 1 terabyte lagringsplass.

Videre er temaet hvor lite variasjon det har vært i spillingen vår i det siste. De aller fleste sitter fortsatt fengslet med The Witcher 3, mens Ida og Espen er så opptatte at det har vært skammelig lite spilling. Det blir også litt snakk om Grand Theft Auto V på PC og forventninger til Batman: Arkham Knight.

Vi hører hva lytterene mener er det beste sci-fi universet i spillverdenen, før vi stiller ukens spørsmål: Hvis du kunne fått ditt største E3-annonserings-ønske oppfyllt, hva ville det vært?


Rad Crew - sesong 9, episode 21

Her er ukens timeplan:

  • (01:40-12:20) Topp 5 Mario Kart baner
  • (12:30-20:00) Nyheter
  • (22:50-39:10) Hva har vi spillt i det siste?
  • (39:17-46:30) Lytterenes favoritt sci-fi univers fra spill
  • (46:40-52:36) Ukens spørsmål: «Hvis du kunne fått ditt største E3-annonserings-ønske oppfyllt, hva ville det vært?»

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 28. mai
Rad Crew, 21. mai

Rad Crew, 14. mai

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.  

Mario Kart DS

DS
Slippdato: 25. november 2005
Sjanger: Racing
Utvikler: Nintendo
Utgiver: Nintendo

Kommentarer (9)

Forsiden akkurat nå

Til toppen