Deus Ex: Invisible War

En ny video fra det kommende Deus Ex-spillet er sluppet. Oppfølgeren som er ventet i hyllene på PC og Xbox i februar vil ha et spennende, ikke-lineært plott der spilleren er helt fri til å gjøre hva han vil. Videre vil de unike ingrediensene som gjorde det første spillet til en suksess er beholdes og videreutvikles.

Deus Ex ble nærmest et kult-spill. For de som ikke kjenner til spillet kan vi kort fortelle at det er et strategisk skytespill i førstepersons-perspektiv. Det inneholdt gjenkjennelige, autentiske steder og en storyline som bygget på "ekte" konspirasjonsteorier.

Blant de mest interessante ingrediensene i spillet var en RPG-aktig karakterutvikling og muligheten til å løse problemer på flere måter. Ion Storm er som kjent i gang med oppfølgeren Deus Ex : Invisible War, og det er foreløpig planlagt til PC og Xbox i februar.

Historien i oppfølgeren begynner 20 år etter det som skjedde i det første Deus Ex-spillet. Spilleren vil ta rollen som Alex D. i sin søken etter svar på sin mystiske bakgrunn, som fører til at han blir dratt inn i konflikten som pågår mellom flere religiøse og politiske sekter.

Den nye videoen kan lastes ned her:

Siste fra forsiden