Devil May Cry 5 er annonsert

Etter 10 år er actionserien tilbake hos de opprinnelige japanske utviklerne.

Under Microsofts E3-konferanse ble det uten forvarsel vist en trailer av et nytt spill i actionspillserien Devil May Cry.

Spillet utvikles nok en gang av Capcom og er tilsynelatende en direkte oppfølger til Devil May Cry 4. Dette til tross for at Capcom i 2013, til blandet mottakelse, lot Ninja Theory glemme titlene som hadde kommet frem til da og ta serien i en helt ny retning.

På scenen mente den garvede Devil May Cry-regissøren Hideaki Itsuno, som er tilbake i rollen, at det var det beste spillet de noensinne hadde laget. Grunnen: Fordi de hadde laget det for fansen. Ikke overraskende fikk vi i traileren se mye av den tekniske actionen serien er kjent for, hvor det er om å gjøre å sjonglere fiendene i luften.

Fra traileren virker det også som om spillet er satt i en moderne storby og som om Nero fra Devil May Cry 4 nok en gang får en fremtredende rolle. Den vanlige hovedpersonen Dante fikk vi først se helt på slutten, ridende på motorsykkel.

Spillet er foreløpig bekreftet for Xbox One våren 2019, men kommer nesten helt sikkert til PlayStation 4 og Steam til samme tid også.

Les alt om E3 2018 i vår E3-seksjon »

Siste fra forsiden