Diablo-sjefer med nytt onlinespill

Runic Games jobber med onlinespillet Torchlight

Runic Games er en ganske nystartet utvikler. Selskapet er startet av skipbrudne spillmakere fra det konkursrammede og nedlagte Flagship, som blant annet stod bak Hellgate: London. Spillet ble ikke den suksessen Flagship hadde håpet på, og selskapet var tomme for midler før lanseringen av deres andre spill, Mythos, var et faktum. Dette spillet fikk aldri se dagslys.

Flagship igjen ble startet av en rekke av Blizzard North sine mest fremtredende og høytstående sjefer, blant annet var disse sjefene spesielt involvert i utviklingen av Diablo-spillene, men også Starcraft og World of Warcraft. Runic Games har også fått komponisten fra Diablo-spillene med på laget. Nå som gjengen har slått seg sammen igjen i Runic Games, er det nylig blitt annonsert at et nytt onlinespill er på vei – actionspillet Torchlight.

Lite vites om spillet, men Torchlight skal i følge utviklerne ha mye til felles med Diablo-serien. En søken etter magisk materiale som styrker eventyrernes våpen og utstyr, men som setter deres liv i fare er slagordet til spillet. Et enkelt online actionspill, sannsynligvis med rollespill elementer altså, lanseringsdato er ikke kjent.

(Kilde: Shacknews)

Siste fra forsiden