Diabolsk eventyr fra Artematica

Artematica har kunngjort Diabolik, et eventyrspill basert på en populær italiensk tegneserie. I tillegg har det japanske spillbladet Famitsu røpet at Myst kommer til PSP.

Diabolik er en italiensk tegneserie som opprinnelig ble skapt i 1962. Nå har Artematica kunngjort at de jobber med et spill basert på tegneserien, som kommer til PC og konsoll (hvilke konsoller det er snakk om vet vi ikke). For øyeblikket er det eneste de vil si at spillet kommer til å være et innovativt eventyrspill med 3D-grafikk, og at det vil være veldig tro mot tegneserien.

En annen eventyrspillrelatert nyhet, som riktignok er noen dager gammel nå, er at Cyans klassiske (og omdiskuterte) eventyrspill Myst er på vei til PSP. I følge det japanske spillbladet Famitsu kommer Sega til å gi ut en oppgradert versjon av klassikeren, og denne utvikles av Hoplite Research. I tillegg til alt innholdet fra originalen får PSP-eiere også tilgang til nye scenarier. Det er ikke klart om spillet kommer til Europa.

På fredag publiserte vi en større artikkel om nyheter innenfor eventyrspillsjangeren, hvor vi blant annet nevnte det humoristiske eventyrspillet Ankh, fra tyske Deck 13. Nå har BHV (spillets utgiver) kunngjort at spillet kommer til å bli lansert i engelskspråklig versjon, og at denne lanseringen vil foregå i februar. Det samme gjelder et annet tysk eventyrspill, nemlig Tony Tough 2, som utgis av Anaconda.

Siste fra forsiden