Digimon Rumble Arena 2 på vei

Atari har kunngjort at de vil gi ut slossespillet Digimon Rumble Arena 2 på PS2, Xbox og GameCube i oktober.

Digimon Rumble Arena 2 er et slossespill som lar deg spille som en av de mange Digimon-karakterene og kjempe mot en haug med farlige motstandere over en serie tredimensjonale spillmiljøer. De tilgjengelige karakterene inkluderer Growlmon, Zudomon, Greymon og Aqunimon (Pacmon, Supermon og Batmon kunne dessverre ikke delta denne gangen).

De mange spillmiljøene inkluderer Danger Gulch i ørkenen et sted i den ville vesten, en fabrikk full av samlebånd og maskinerier samt det dødelige miljøet rundt Lava Lake. Opp til fire Digimoner kan kjempe samtidig, enten mot dataspillere eller hverandre.

Hvis du klarer å slå ned motstanderen igjen og igjen får du sjansen til å plukke opp Digipoeng, som etter hvert vil la Digimonen din Digivikle seg til kraftige monstre. Alle karakterene har sine egne ødeleggende spesialangrep, og i tillegg kan de utnytte seg av eksplosive saker og ting rundt om på spillmiljøet for å gjøre så mye skade som mulig på motstanderne sine.

Digimon Rumble Arena 2 skal etter planen gis ut i oktober, og er det første spillet i serien som dukker opp på dagens generasjon hjemmekonsoller.

Siste fra forsiden