«RUBINO» storspilte i gruppespillet

Dignitas klare for sluttspillet i minor-turneringen

«RUBINO» og hans gutter kjempet seg gjennom en tøff gruppe.

Ruben «RUBINO» Villarroel i aksjon tidligere for Dignitas under StarSeries Sesong 2.
Starladder

DISSE SPILLER FOR DIGNITAS

Vis mer

Ruben «RUBINO» Villarroel
Joakim «jkaem» Myrbostad
Jørgen «cromen» Robertsen
Ricardo «fox» Pacheco
Jesper «TENZKI» Plougmann
Morten «zEVES» Vollan (trener)

Fredag var det duket for gruppe B i PGL-minoren i București i Romania. Norske Dignitas befant seg i denne gruppen, sammen med PENTA, iGame og LDLC.

Deres første kamp ble spilt mot LDLC på kartet Train. Der ble det en komfortabel 16-8 seier etter en solid andre halvdel, hvor Ruben «RUBINO» Villarroel bidro med storspill og toppet spillerstatistikken.

Ricardo «fox» Pacheco var avgjørende for Dignitas. Her under ECS Sesong 2 Finals.
Jesse Arroyo/Esports Championship Series

Dermed skulle Villarroel og hans gutter måle krefter mot PENTA. Vinneren ville ta seg til sluttspillet. Dignitas fikk imidlertid langt tøffere motstand og tapte til slutt kampen 8-16 på Inferno.

Spennende og jevn kamp mot LDLC

En avgjørende kamp mot LDLC, som tidligere hadde slått ut iGame, måtte til for å finne ut hvem som var verdig den siste sluttspillplassen.

Kampen ble svært nervepirrende sett med norske øyne. Kampens første kart, Cache, ble en enkel affære for det norske håpet og laget vant til slutt hele 16-8.

På det andre kartet Nuke, ble det langt jevnere. Dignitas ledet hele 14-10 på et tidspunkt men tapte til slutt kartet 14-16. Et avgjørende tredje kart på Inferno stod dermed for tur, hvor overtid måtte til for å skille lagene. Villarroel og hans menn dro til slutt i land seieren med sifrene 19-17.

Dignitas slutter seg dermed til PENTA, BIG og EnVyUs som også er kvalifisert for sluttspillet. De tre beste av disse lagene får plass i siste fase av major-kvalifiseringen. Villarroel og hans menn møter tyske BIG i deres første sluttspillkamp som spilles lørdag klokken 12:30.

Kampen ser du direkte på PGL sin Twitch-kanal lørdag klokken 12:30 »

Siste fra forsiden