Dinosaurkamp på DS

Fra kortspill til rollespill

Til høsten kan DS-eiere jakte på fossiler og ha gladiatorkamper med dinosaurer.

Dinosaur King er et arkadspill av Sega som er forholdsvis ukjent her til lands. Det benytter seg av et spesielt system som blander samlekort med tv-spill. Du kjøper kort med spesielle egenskaper og skanner dem inn i arkademaskinen for å styrke spillfiguren din.

Dinosaurfakta: Triceratops kunne bruke lynangrep.

Sega har i samarbeide med utviklerstudioet Climax Entertainment utviklet et DS-rollespill basert på arkadespillet, men uten samlekortene. Nå har de offentliggjort at de vil utgi rollespillet i Europa til høsten.

I Dinosaur King kan du velge å spille som en av de to ungguttene Max og Rex. De reiser verden rundt på jakt etter gamle fossiler, og med disse kan de gjenopplive dinosaurer. Disse dinosaurene har svært spesielle egenskaper, og med deres kraft må Max og Rex bekjempe den onde Professor Z og hans lakeier.

Dinosaur King er et tradisjonelt rollespill hvor du utforsker verden, slåss for å gjøre dinosaurene dine sterkere, og finner verdifulle gjenstander. Du kan også dra på utgravninger for å finne nye dinosaurer, og spillet kommer med en database med fakta om dinosaurene du har oppdaget.

Det er over 70 fortidsuhyrer å gjenopplive, og over 240 spesialangrep å mestre. Du kan skaffe deg dinosaurer du mangler ved å bytte med andre gjennom DS-ens trådløse oppkobling. Du kan også bytte gjenstander, eller kjempe for å se hvem som har de sterkeste dinosaurene.

Dinosaur King skal komme ut en gang i september.

Siste fra forsiden