Discord har åpnet sin egen spillbutikk

Alle med Nitro-abonnement får fri tilgang på en rekke titler.

Tirsdag lanserte chatte-tjenesten Discord sin egen spillbutikk, som enkelt nok har fått navnet Discord Store. Butikken er enda i betafasen, men er tilgjengelig for absolutt alle som bruker tjenesten.

Discord lanserer spillbutikk og utvider betaltjenesten Nitro.
Discord

Foreløpig er utvalget litt tynt, men blant titlene man kan plukke opp er Pillars of Eternity II: Deadfire, Starbound og Hollow Knight. Butikken skilter ellers med en avdeling kalt First on Discord, med utvalgte spill som lanseres først i Discord-butikken – vanligvis 90 dager før de dukker opp noe annet sted.

Den første bunken med First on Discord-spill er allerede kunngjort, og du kan se den fulle listen på utviklerens hjemmeside.

Oppgraderer Nitro-abonnementet

Med lanseringen av butikken kommer også en oppgradering til Discords betaltjeneste, kalt Nitro. Spillere som abonnerer på tjenesten – for ti dollar i måneden – får ubegrenset tilgang på en haug med spill uten å betale noe ekstra.

Nitro-utvalget består nå av over 60 spill, inkludert Wasteland 2: Director's Cut, Metro: Last Light, FTL: Faster Than Light og Limbo. Fremover lover Discord-teamet å rulle ut nye spill for tjenesten med jevne mellomrom.

Til slutt har Discords nyeste oppdatering introdusert et universalbibliotek for spill. De som ønsker kan la programmet skanne PC-en sin for spill, og dermed samle dem under ett sted: i Discord-appen. Slik slipper du å lete gjennom Steam, Origin, Battle.net, og alt annet for å finne spillet du har lyst til å spille.

Steam tok opp kampen med Discord i sommer.
Valve-butikken lanserte sin egen chatte-funksjon »

Siste fra forsiden