Discord har åpnet sin egen spillbutikk

Alle med Nitro-abonnement får fri tilgang på en rekke titler.

Tirsdag lanserte chatte-tjenesten Discord sin egen spillbutikk, som enkelt nok har fått navnet Discord Store. Butikken er enda i betafasen, men er tilgjengelig for absolutt alle som bruker tjenesten.

Discord lanserer spillbutikk og utvider betaltjenesten Nitro. Bilde: Discord

Foreløpig er utvalget litt tynt, men blant titlene man kan plukke opp er Pillars of Eternity II: Deadfire, Starbound og Hollow Knight. Butikken skilter ellers med en avdeling kalt First on Discord, med utvalgte spill som lanseres først i Discord-butikken – vanligvis 90 dager før de dukker opp noe annet sted.

Den første bunken med First on Discord-spill er allerede kunngjort, og du kan se den fulle listen på utviklerens hjemmeside.

Oppgraderer Nitro-abonnementet

Med lanseringen av butikken kommer også en oppgradering til Discords betaltjeneste, kalt Nitro. Spillere som abonnerer på tjenesten – for ti dollar i måneden – får ubegrenset tilgang på en haug med spill uten å betale noe ekstra.

Nitro-utvalget består nå av over 60 spill, inkludert Wasteland 2: Director's Cut, Metro: Last Light, FTL: Faster Than Light og Limbo. Fremover lover Discord-teamet å rulle ut nye spill for tjenesten med jevne mellomrom.

Til slutt har Discords nyeste oppdatering introdusert et universalbibliotek for spill. De som ønsker kan la programmet skanne PC-en sin for spill, og dermed samle dem under ett sted: i Discord-appen. Slik slipper du å lete gjennom Steam, Origin, Battle.net, og alt annet for å finne spillet du har lyst til å spille.

Steam tok opp kampen med Discord i sommer.
Valve-butikken lanserte sin egen chatte-funksjon »

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen