Discord - reklame

Discord skal begynne med annonser

Kommer visstnok allerede denne uka.

Discord

Discord-brukere vil visstnok snart begynne å se annonser når de bruker det populære chatteprogrammet. Det melder The Wall Street Journal.

Ifølge avisen planlegger Discord å rulle ut annonseintegrering allerede denne uka. Det skal være snakk om reklamer for spill, levert av utgivere og utviklere, i form av det Discord kaller Sponsored Quests.

Disse reklamene vil dukke opp nederst til venstre på programvinduet, på det Discord-teamet beskriver som en «smakfull måte».

Oppdragene lover diverse belønninger, og handler om å spille og strømme utvalgte spill gjennom Discord. Når du godtar et sponsoroppdrag vil Discord-vennene dine få beskjed om at du er i gang. Belønninger du mottar kommer så tilsynelatende an på hvor mange som kommer eller hvor lenge de blir for å se på spilløkten.

Discord testet annonser i fjor, med såkalte Sponsored Quests for Fortnite.
Discord

– Vi får dere inn foran spillere, og de spillerne får dere inn i foran vennegruppene sine, forklarer Discord i en presentasjon til utviklere (via Wall Street Journal).

Det skal visstnok være mulig å skru av annonser for spill du ikke er interessert i.

Som Ars Technica kommenterer står tiltaket stikk i strid med tidligere uttalelser fra Discord. I januar påpekte selskapet at nettopp mangelen på reklamer var en av de største forskjellene mellom Discord og andre sosiale medier. Nå har det altså tilsynelatende gått over.

LES OGSÅ: PlayStation 5 introduserer brukerskapte tips og hjelpevideoer for spill »

Siste fra forsiden