CSGO IESF NESF Norge

Disse fem skal representere Norge under EM i Counter-Strike for kvinner

Kjemper om billett til VM på Bali.

Thea «Pullox» Evensen skal representere Norge sitt første CS:GO-landslag for kvinner.
Donya Jabari

Et stjernespekket landslag skal forsvare Norges ære i EM i Counter-Strike: Global Offensive. Vinneren tar med seg premiepotten og tur til Bali og VM.

Gutta hadde sjansen sin i september, men tapte hårfint mot Serbia 16-14 på det siste kartet i best av tre, i kvartfinalen. Det var til slutt Nord-Makedonia som vant og stakk av med både 100 000 kroner og gullbilletten til Bali.

Norges representanter

Vis mer

no Thea «Pullox» Evensen
no Marita «Minnie» Siljan Sørensen
no Aurora «Aurora» Lyngdal
no Kaia «Kiki» Holmen
no Anniken «Anniken» Bergersen

Denne uka er det damene som skal skyte i gang kvalifiseringen sin. Ninjas in Pyjamas og Astralis sine nye stjerner, Thea «Pullox» Evensen, Marita «Minnie» Siljan Sørensen og Aurora «Aurora» Lyngdal vil alle være tilstede. Anniken «Anniken» Bergersen og Kaia «Kiki» Holmen vil fylle de resterende plassene i landslaget.

LES OGSÅ:Blast bekrefter Paris-Major

Originalt skulle lagene spille gruppespill 12-16. september, men på grunn av ESL Impact blir dagene kortet ned til 12-14 september. for å legge til rette for begge turneringene. Sluttspillet spilles i helgen som kommer.

Norge i gruppe A

  • Team IESF (Russland)
  • Slovenia
  • Serbia
  • Romania
  • Slovakia
  • Polen
  • Norge

I gruppen finner vi blant annet tre av superstjernene i Nigma Galaxy for Team IESF, Alexandra «twenty3» Timonina, Ksenia «vilga» Klyuenkova og Viktoria «tory» Kazieva. NAVI Javelins som forøvrig er i gruppe med Lyngdals Astralis i ESL Impact, vil representere Polen.

Kampene vil være tilgjengelig å følge på twitch-kanalen til Norges E-sportforbund.

Siste fra forsiden