Disse fikk betatilgang

Nå har vi funnet hvilke 30 lesere som får spille World of Warcraft: The Burning Crusade tre måneder før alle andre.

1: No title
Side 2
3: No title

Her er de beste bildene og tegningene vi fikk inn i forbindelse med World of Warcraft: The Burning Crusade-konkurransen. De øverste bildene er de vi er aller mest imponert over, og kommentarene er formulert av vår egen Øystein Furevik.

Merk: Enkelte tegnebidrag er diskvalifisert grunnet brudd på opphavsrett. Hvis noen mener at de bildene vi presenterer her er en kopi av andres verk, så vil vi gjerne høre om det. Send i så fall en e-post til tor-steinar@gamer.no, hvor du begrunner påstanden.

Av: Marius Maudal. Vår kommentar: Den ubestridte vinner. Den er basert på en konseptteikning fra Blizzard, men bruken av farge i dette bildet rivaliserar til og med det vi ser i Blizzard sine eigne bildebøker. Det er dramatisk og storslagent med nydelig lyssetting og imponerende detaljarbeid.
Av: Åshild Hilbertsen. Vår kommentar: Morsom strek som passer godt inn i World of Warcraft sin allerede lett humoristsiske strek. Gode proporsjoner og et bra og vilt uttrykk i ansiktet. God skyggelegging.
Av: Kim Ruben Hansen Lockertsen. Vår kommentar: Veldig enkel, men med effektiv bruk av farger som skaper dybde i bildet. God komposisjon og blikkfang.
Av: Jone Norheim.
Av: Jostein Fagerli
Av: Clinton Croson
Av: Orjan Gamst
Av: Per Monsen Korsli
Av: Trine Ree Nilsen
1: No title
Side 2
3: No title

Siste fra forsiden