Dommedag kommer 8. april

id Software og Activision har nå kunngjort at 8. april blir datoen da vi får se Doom 3 på Xbox og Doom 3: Resurrection of Evil på PC.

Nå har vi endelig fått utgivelsesdatoen Doom-tilhengere på Xbox og PC har ventet på. Activision og id Software har kunngjort at de vil lansere både den etterlengtede Xbox-versjonen av Doom 3, samt den første ekspansjonspakken for PC-versjonen av spillet på samme dag - 8. april i år (amerikanerne får begge produktene fire dager tidligere).

Doom 3 på Xbox utvikles av Vicarious Visions i samarbeid med id Software, og er spesiallaget for Microsoft-konsollen. Her loves støtte for widescreen, full flerspiller over Xbox Live og en eksklusiv mulighet for at to spillere kan kjempe seg gjennom kampanjen sammen. Xbox-versjonen kommer også i en spesialutgave som inneholder hele Ultimate Doom og Doom II, slik at nye gamere kan se hvor det hele startet.

Doom 3: Resurrection of Evil er en ekspansjonspakke som tar opp stafettpinnen der Doom 3 slapp. Helvetes styrker er mektig irritert over den arrogante lille marinesoldaten som har ødelagt alt, og når han i tillegg finner et urgammelt våpen de selv har veldig lyst på, blir det vanskelig å unngå bråk. Ekspansjonspakken kommer med nye våpen (inkludert dobbeltløpet hagle og "Grabber", som er en versjon av "Gravity Gun" i Half-Life 2), og i tillegg får marinesoldaten nye egenskaper, som muligheten til å gå inn i en slags "bullet-time"-modus.

For mer informasjon om Doom 3 på Xbox og Doom 3: Resurrection of Evil, kan du sjekke produktsidene våre.

Siste fra forsiden