Doom 3: Ekspansjon og Xbox-versjon til våren

Activision har akkurat fortalt når de planlegger å lansere Xbox-versjonen av Doom 3 og ekspansjonspakken Resurrection of Evil.

På investornettstedet deres har Activision en utgivelsesliste, og denne har akkurat blitt oppdatert med noen Doom-relaterte datoer. Xbox-versjonen av Doom 3 og den nylig kunngjorte ekspansjonspakken til PC-versjonen, Resurrection of Evil, har begge blitt satt til "winter/spring", noe som betyr at Activision forventer å lansere disse produktene i løpet av første eller andre kvartal neste år. I følge en artikkel på Gamespot skal Activision-sjefen Ron Dornick ha sagt at det for øyeblikket siktes mot en lansering av begge titlene i mars.

At Xbox-versjonen av Doom 3 ikke kommer i år burde egentlig ikke overraskelse på noen. Selv om det opprinnelig var planen, er konkurransen på Xbox-markedet svært hard, og med tanke på at Activision har vært helt stille om Xbox-versjonen i det siste, var det lite som tydet på at de ville lansere spillet før jul.

Det som imidlertid er litt mer overraskende er at ekspansjonspakken til PC-versjonen av Doom 3 er planlagt utgitt såpass tidlig. Dette kan tyde på at den enten har vært under utvikling en stund eller vil bruke mye av grafikken og lyden fra originalversjonen av spillet.

Utgivelseslisten finner du ved å følge lenken nederst på siden. Husk at det her er snakk om Activision sitt finansår, ikke kalenderåret (det vil si at selv om det står 2005 på f.eks. Vampires: The Masquerade - Bloodlines, kommer det fortsatt i november).

Siste fra forsiden