Doom 3 på Xbox får kooperativt spill

I et intervju med nettstedet Gamepro har Vicarious Visions, som lager Xbox-versjonen av Doom 3, fortalt at de har lagt til mulighet for kooperativt spill.

Dette betyr at du kan spille gjennom enspillerkampanjen i Doom 3 for Xbox med en annen, noe som er strålende nyheter for Xbox-eiere, men kanskje ikke fullt så gode nyheter for PC-eiere. Saken er nemlig at dette er noe som utviklerne av Xbox-versjonen har lagt til selv, og som så langt ikke er en del av PC-versjonen.

I intervjuet fortalte Vicarious Visions litt om utviklingsprosessen til Doom 3 for Xbox. I stedet for å vente på den endelige koden fra PC-versjonen jobber de uavhengig av id Software, noe som vil si at Xbox-versjonen vil bli lansert omtrent samtidig med PC-versjonen, og også at den vil være noe ulik PC-versjonen med tanke på flere ting enn kooperativt spill.

Dette vil si at i tillegg til noe forenklet grafikk vil gameplayet i Xbox-versjonen av Doom 3 ikke være hundre prosent identisk med gameplayet i PC-versjonen. Vicarious Visions har blant annet fortalt at de forandrer på oppførselen til fiendene, for å sikre at gameplayet ikke blir for frustrerende. Designen av Xbox-versjonen er generelt skreddersydd det faktum at det er snakk om et konsollspill og ikke et PC-spill.

Om det kooperative spillet kun vil foregå over Xbox Live kommer ikke frem av intervjuet, men en eventuell delskjerm-modus nevnes ikke.

Siste fra forsiden