Doom II til Xbox?

I følge rapporter fra spillbutikker i USA og Europa, har Doom III til Xbox fått en utgivelsesdato, og vil lanseres sammen med en "Collector's Edition" som inkluderer Doom II.

Flere internasjonale nettsteder, deriblant britiske Eurogamer, forteller at Activision nå satt Doom III sin amerikanske utgivelsesdatoen til 1. mars i år. En europeisk lansering skal visstnok finne sted omtrent samtidig. Dette ville i så fall ikke ville være overraskende, med tanke på hvor mye kritikk Activision fikk av Europeiske gamere da den europeiske lanseringen av PC-versjonen kom lenge etter den amerikanske, noe som skal ha fått mange utålmodige europeere til å laste ned spillet fra nettet i stedet for å kjøpe det.

I tillegg fortelles det om en "Collector's Edition" av spillet, som vil komme med Xbox-versjoner av de gamle PC-spillene Doom II og Ultimate Doom. Disse skal tillate flerspiller for opp til fire spillere samtidig, men det fortelles ikke om de er Xbox Live-kompatible. Med tanke på at disse spillene opprinnelig ble spilt med tastatur, burde de kunne klare overgangen til Xbox-kontrollene svært godt, og om ryktene er sanne har Xbox-gamere mange timers god ekstraunderholdning å se frem til om de punger ut for spesialversjonen av Doom III.

Vi kommer naturligvis tilbake med mer informasjon så snart Activision kommer med en offisiell kunngjørelse av utgivelsesdatoen.

Siste fra forsiden