Dota 2-turneringen Alienware Cup nærmer seg slutten

Kan forhåndsfavoritten Na'Vi gå helt til topps?

Na'Vi har kommet seg langt i turneringen.
http://navi-gaming.com/

Det nærmer seg slutten på den kinesiske DotA 2-turneringen Alienware Cup. Arrangementet har pågått siden 16. juni og fullføres straks med sluttfinale 9. juli. Dette er første gang Alienware satser så kraftig på en DotA 2-turnering av denne typen.

Ni østlige topplag, samt det ukrainske stjernelaget Na'Vi, kjemper om premier på tilsammen 350 000 kroner. Formatet på sluttspillet er double-elimination-best-av-3, som gjør at det fortsatt blir mange kamper og mye bra innhold for seerne.

Helgens arrangement blir på mange måter en smakebit på hva vi har å se fram til på den tredje utgaven av den offisielle Dota 2-turneringen, The International om en måneds tid. Alle de kvalifiserte lagene også skal ta turen til Valve i Seattle for å kjempe om den rekordstore pengepremien.

Spennende kamper

En skuffende oppvisning i gruppespillet har ført til at topplagene LGD.Cn og Na'Vi har måttet trå til for å ha sjansen til å vinne førstepremien på 150 000 kroner. Etter at sluttspillet begynte 30. juni har denne nye given resultert i interessante kamper. Noe av det mest kreative som har vært å se i hele år var kampen mellom Na'Vi og TongFu, som allerede er blitt en legendarisk kamp.Det har vært mange gode kamper allerede, men de viktige bataljene om de store pengepremiene gjenstår. Hvis du har lyst til å se disse kampene kan de sees direkte på Beyond The Summits Twitch-kanal. Etter at kampene er ferdigspilte kommer de også til å legges ut på Alienware Cups YouTube-kanal, så det er nok av muligheter til å få med seg oppgjørene. En god oversikt over kampene som spilles de neste dagene kan man finne på Alienware Cups hjemmesider, eller i bildet til høyre.

Les også: Dota 2-spillere oppfører seg bedre etter munnkurv Les også: Dota 2-turnering med rekordstor premiepott

Siste fra forsiden