Dragon Age 2 på trappene

Oppfølgeren til et av fjorårets toppspill kommer trolig i februar neste år.

Tidligere har EA avslørt at oppfølgeren til Dragon Age: Origins var planlagt for utgivelse mellom januar og mars neste år. Nå har vi antagelig fått en spesifikk dato å forholde oss til: 1. februar 2011.

Anmeldelse: Dragon Age: Origins

Etter det 1up erfarer er datoen skrevet på et kort som ligger ved hvert eneste amerikanske eksemplar av den kommende utvidelsen Awakening, riktig nok uten noen nærmere detaljer om hvilken betydning den har.

Dragon Age: Origins - Awakening

Som nettstedet påpeker faller datoen på en tirsdag, hvilket er den sedvanlige dagen for spillutgivelser i USA. Dette sannsynliggjør at det faktisk er slippdatoen til Dragon Age 2 det er snakk om, men hvorvidt det blir nøyaktig samme dato i Europa er usikkert.

På tross av at vi kjenner datoen så tidlig vet vi så godt som ingenting om selve spillet. Trolig vil Bioware og EA vente med de detaljene til vi er ferdig å kose oss med minst én utvidelse. Å levere substansielt, nedlastbart innhold til spillene i lang tid er en del av strategien til utviklerne.

Dragon Age: Origins - Awakening slippes om en knapp uke, den 18. mars. Utvidelsen blir å finne til Windows-PCer, Xbox 360 og Playstation 3. En utgave til Mac kommer trolig på et senere tidspunkt.

Les også: Hva venter oss i mars?

Siste fra forsiden