Dragon Quest VIII til Europa

Square Enix-rollespillet Dragon Quest VIII kommer til Europa, takket være Ubisoft, som også bringer rollespillet Astonisha Stories til vår del av verden.

Dragon Quest VIII: The Journey of the Cursed King blir det første spillet i denne legendariske serien som kommer til Europa. Totalt finnes det 27 spill (som til sammen har solgt over 40 millioner kopier) i (eller tilknyttet) denne serien, som har vært etablert i over 20 år. Det er med andre ord på høy tid vi får ta del i moroa.

Dette klassiske japanske rollespillet tilbyr et episk eventyr i en sømløs middelalderverden, der du kan reise så langt øyet kan se og kjempe mot en mengde unike monstre i full 3D. Spillet tilbyr mellom 50 og 60 timers gameplay, og den europeiske versjonen får et fullstendig orkestralsk lydspor, stemmer spilt inn av britiske skuespillere, et nytt menysystem, nye kampegenskaper og forbedrede animasjoner.

Det andre rollespillet Ubisoft distribuerer i Europa er PSP-spillet Astonisha Story, fra koreanske Sonnori Corporation. Her får du rollen som en modig og heroisk ridder som må legge ut på en episk reise for å finne en hellig gjenstand som har blitt stjålet. Denne gjenstanden symboliserer velstand og lykke, og for å finne den må du få hjelp fra trollmenn og andre mystiske allierte.

Ubisoft forteller at Astonisha Story er et av de mest kritikerroste rollespillene for PC og PSP i Korea, og at de er glade for å distribuere PSP-versjonen i vår del av verden. Hvorfor de lar PC-versjonen bli i Korea vet vi ikke, men PSP-versjonen blir i alle fall lansert i Nord Amerika i mars. Utgivelsesavtalen er verdensomspennende, men når spillet kommer til Europa er ikke kjent enda.

Siste fra forsiden