Dragon Quest X til Wii

Sikrer populært rollespill

Nintendo har skaffet seg et trumfkort for det japanske konsollmarkedet.

Da Dragon Quest IX ble annonsert eksklusivt for DS var det sikkert til stor ergrelse for Sony, og tilsvarende glede for Nintendo. I Japan er nemlig Dragon Quest en av de desidert største spillseriene, så en eksklusiv utgivelse til den lille håndholdte kom nok godt med i konkurransen mot PSP.

Bilde fra Dragon Quest IX.

Ifølge 1up får Nintendo nå enda et sterkt kort fra Square Enix. Dragon Quest X har blitt annonsert for Wii, og siden Nintendo-sjef Satoru Iwata selv var tilstedte under kunngjøringen kan vi antageligvis regne med at også dette blir eksklusivt for Nintendo.

Ingen detaljer om spillet har blitt kunngjort, noe som ikke er så rart siden Dragon Quest IX enda ikke er ute i Japan. Dragon Quest X ble faktisk annonsert under kunngjøringen av den japanske slippdatoen til Dragon Quest IX, som vil ligge i japanske butikkhyller 28. mars neste år.

Forhåpentligvis kan Dragon Quest IX og X leve opp til forgjengeren Dragon Quest: The Journey of the Cursed King. Det fikk en svært positiv mottakelse av spillpressen og ble belønnet med en nier her på Gamer.no.

Siste fra forsiden